۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
مدت نامشخص تخصیص ارز نیمایی

موارد مربوط به ارز اشخاص از محل صادرات خود ظرف ۱ الی ۱۵ روز پس از ایجاد ثبت سفارش تأیید می‌گردد.

به گزارش صدای بورس، به‌تازگی در فضای مجازی اطلاعات غیررسمی در خصوص سازوکار تخصیص ارز منتشر شده است که نشان می‌دهد به‌خلاف رویه سال گذشته زمان مشخصی برای تأیید تخصیص کالاهای واسطه‌ای وجود ندارد، بر این اساس تخصیص از محل صادرات خود ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز تأیید خواهد شد اما در خصوص تخصیص ارز نیمایی یا ارز اشخاص از محل صادرات دیگران تاریخ یا بازه زمانی مشخصی مطرح نشده است.

بر اساس این اطلاعات تخصیص یا تمدید ثبت سفارش ارز نیمایی و ارز اشخاص از محل صادرات دیگران (بر اساس ضوابط جاری و اخذ نظر دستگاه از سازمان مجوزدهنده و به‌شرط وجود منابع) به‌شرط وجود منابع به‌صورت کاملاً سیستمی در سقف منابع ارزی اعلامی به وزارتخانه‌های متنوع صورت می‌گیرد؛ بنابراین به هیچ عنوان نمی‌توان تاریخ مشخصی برای تخصیص یا تمدید ثبت سفارش اعلام کرد.

چنانچه بازرگان بخواهد تخصیص ثبت سفارش در اولویت قرار گیرد، اخذ نظر دستگاه از سازمان مجوز دهنده الزامی می‌باشد در غیر این‌صورت می‌بایست در صف تخصیص ارز بماند تا سهمیه ارزی به دفتر وزارتخانه مربوطه تعلق گیرد. بابت تسریع در فرایند تخصیص ارز این امکان برای وزارتخانه‌های متولی در بستر سامانه جامع تجارت فراهم شده است تا از طریق فیلد نظر دستگاه نسبت به اعلام اولویت سیستمی برای ثبت سفارشهای مورد نظر اقدام نمایند.

در این متن که تحت عنوان اطلاعیه بانک مرکزی در فضای مجازی منعکس شده آمده است: امکان تسریع در تخصیص وجود ندارد، جهت تسریع در فرایند تخصیص فقط و فقط از وزارتخانه مربوطه پیگیری نمایید.

در خصوص موارد مربوط به ارز اشخاص از محل صادرات دیگران به اطلاع می‌رساند تأیید ثبت سفارشهای ایجادشده تاریخ مشخص و از قبل تعیین‌شده‌ای ندارد؛ بنابراین به هیچ عنوان نمی‌توان تاریخ مشخصی برای تخصیص یا تمدید ثبت سفارش اعلام کرد در خصوص موارد مربوط به ارز اشخاص از محل صادرات خود به اطلاع می‌رساند ۱ الی ۱۵ روز پس از ایجاد ثبت سفارش تأیید می‌گردد.

منبع: تسنیم

کد خبر 493712

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد

    میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد

    مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به ارز تخصیصی به حوزه صنایع اظهار کرد: برای صنایع مختلف شامال معاملات نیمایی و معاملات اشخاص در مجموع یک میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۴۸۵ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات، تامین شده است.

  • تفاوت نرخ ارز نیما با آزاد، مهمترین چالش صنایع

    رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد مطرح کرد:

    تفاوت نرخ ارز نیما با آزاد، مهمترین چالش صنایع

    بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد، تفاوت نرخ ارز نیما با بازار آزاد را یکی از مهم‌ترین چالش‌های فعلی صنایع ذکر کرد و اظهار داشت: با توجه به کاهش سودآوری تولیدکنندگان، دولت می‌بایست به منظور تحقق شعار سال، برای رفع این فاصله و تثبیت نرخ اقداماتی انجام دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =