به گزارش صدای بورس، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در جلسه ویژه اتاق بحران برق در مرکز دیسپچینگ، با اشاره به این که دو هفته بسیار گرم پیش رو داریم، گفت: پیش بینی می کنیم که با توجه به افزایش شدت گرما، میزان تقاضای مصرف برق از همین امروز رکوردهایی که طی امسال اتفاق افتاده را تغییر دهد و از عدد ٧٧ هزار و ٥١٤ مگاوات که تاکنون ثبت شده عبور کنیم که بسیار عدد بزرگی است.
وی افزود: این گرمای بی سابقه بر کشورهای منطقه نیز حاکم شده و آنها هم مشکلاتی در تامین برق دارند، به طوری که کویت جدول خاموشی منتشر کرده است؛ در حالی که خوشبختانه ما تا این لحظه توانسته ایم برق را تامین کنیم و تلاشگران صنعت برق در این راه همه تلاش خود را به کار بسته اند که یقینا همکاری مردم مکمل این زحمات بوده و شرایط را برای تامین برق پایدار فراهم خواهد کرد.
وی تصریح کرد تداوم این وضعیت، تامین برق را علی رغم این که همه نیروگاهها در مدار تولید بوده و شبکه های انتقال و توزیع برق نیز در آمادگی کامل قرار دارند، بسیار دشوار می کند و ما برای تامین این میزان مصرف که نسبت به سال گذشته 5500 مگاوات (حدود ٧.٥ درصد) افزایش داشته و معادل مصرف برق استانهای خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان است ضرورت دارد تمهیدات ویژه ای را پیش بینی کنیم.
وی با اشاره به جلسه وزیر نیرو با مسوولان صنعت برق کشور که بامداد امروز به همین منظور در دیسپاچینگ ملی تشکیل شد، گفت: در این نشست تمام مواردی که لازم است طی این دو هفته سخت پیش رو مورد ارزیابی قرار گیرد، با حضور مهندس محرابیان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت توانیر در همین زمینه تاکید کرد: مشترکان در این خصوص با صنعت برق همکاری لازم را داشته باشند. به ویژه مشترکان خانگی که بدون هیچ تغییر رویه ای برق مصرف می کنند باید مصرف خود را کاهش دهند و در صورتی که در تامین برق پایدار دچار مشکل شویم این گروه از مشترکان بدمصرف در اولویت قطع برق خواهند بود.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: بخشهای تجاری نیز لازم است در ساعت اوج مصرف (١٣ تا ١٨) مولدهای خود را در مدار قرار داده و حتی در صورتی که مقدور است در این بازه زمانی که ساعات گرمی است و مراجعات مردم به واسطه شدت گرما به حداقل می رسد می توانند با تعطیل کردن واحدها، صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری دهند.
وی ادامه داد: برای دو هفته بسیار گرم پیش رو در بخشهای مختلف تولید و توزیع برق برنامه ریزی و مقرر شده که حداکثر تولید برق را داشته باشیم و شبکه های برق پایدار باشند، اما در بخش مصرف نیز لازم است مشترکان صنعتی، تجاری و کشاورزی در برنامه های مدیریت مصرف که برایشان تعیین شده نهایت همکاری صد درصدی را داشته باشند.
رجبی مشهدی در پایان تصریح کرد: گزارشهای ارسالی مردمی حاکی از آن است که برخی از بانکها، فرودگاهها، شهرداریها و... کم توجهی ویژه ای را به مدیریت مصرف برق دارند که لازم است همه کمک کنند تا در تامین برق اختلالی نداشته باشیم.
منبع: تسنیم
نظر شما