علیاصغر دشتی، از خودکشی ملیکا روحانگیزی خانم بازیگر جوان تئاتر خبر داد.
به گزارش صدای بورس،ملیکا روح انگیزی بازیگر جوان تئاتر و سینمای ایران زاده سال ۱۳۶۷ در تهران بود. او در ۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ بر اثر مرگ خودخواسته درگذشت. در ادامه این نوشته از دیبامگ بیوگرافی کامل ملیکا روح انگیزی بازیگر جوان تئاتر و سوابق هنری و ناگفته های زندگی اش برای آشنایی شما آورده ایم.
علیاصغر دشتی، کارگردان شناختهشده تئاتر، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از خودکشی ملیکا روحانگیزی، بازیگر جوان تئاتر خبر داد.
ملیکا روحانگیزی در نمایش مستند «متاستاز» با موضوع همپایان بیماران مبتلا به سرطان با دشتی همکاری کرده بود.
دشتی در این مورد نوشت: «ملیکای عزیزم، دختر قشنگ من! نمیخواهم باور کنم صبحی را که با خبر مرگ خودخواسته تو آغاز میشود...
میخواهم همان تماس پنج روز پیشمان را باور کنم که زنگ میزنی و از قطعیت تصمیم برای شروع شغلی خارج از تئاتر میپرسی و پیشنهاد خودت را میگویی و با این جمله خداحافظی میکنی: «پس من بهشون میگم هستید، صبر میکنیم تا از سفر برگردید...» نه، اصلا میخواهم تو را روی همان صحنه متاستاز با دستان منقبض و مشتشده و صدای لرزان و همانگونه موثر و تکاندهنده باور کنم، وقتی از همپایی خواهر به همپایی مادر و از همپایی مادر به سوگ مادر و از سوگ مادر به تنهایی پدر و قصههای پرپیچوخم و تلخ و سخت زندگی که هر روز و هر روز و هر روز با تو بود و تو با تمام قدرتت تصمیم گرفتی تمام کنی این سرنوشت سراسر رنج را، تمام! مرگ تو مرگ «همپاست»، نه این راهش نبود.
چرا صبر نکردی برگردم؟! باز مثل همیشه باید حرف میزدیم پیش از آن که دیر میشد... این جا امید مرده است و مرگ تو بغض را انبوه کرده است.»
مدیریت دارایی یکی از ارکان اصلی در حفظ و رشد سرمایههاست که به طور مستقیم بر عملکرد مالی فردی و سازمانی تاثیر میگذارد. این فرایند نه تنها به معنای شناسایی و تخصیص منابع مالی به سرمایهگذاریهای مختلف است، بلکه شامل برنامهریزی بلندمدت برای حفظ و افزایش ارزش این داراییها نیز میشود.
مدیر پژوهش توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس ضمن تاکید بر لزوم تقویت نقش مدیریت پژوهش در پیشبرد برنامههای مختلف ذیل سند راهبردی سازمان گفت: سند راهبردی متناسب با نیازهای بازار سرمایه کشور و وظایف نهاد ناظر بازبینی خواهد شد و پایش برنامهها با جدیت ادامه مییابد.
نظر شما