از ۱۸همت نقدینگی جذب شده سهامداران در ابزارهای کالایی، بیش از ۱۶ همت به صندوقهای طلا اختصاص یافته است.
به گزارش صدای بورس، بر اساس دادههای آماری معاونت نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس، ۱۸ همت نقدینگی از ابتدای سال ۱۴۰۳ جذب ابزارهای کالایی از جمله صندوقهای طلا، گواهی سکه و زعفران شده که بیشترین نقدینگی وارد صندوق طلا شده است.
دادههای آماری معاونت نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که از ۱۸همت نقدینگی جذب شده سهامداران در ابزارهای کالایی، بیش از ۱۶ همت به صندوقهای طلا، کمتر از ۲ همت به گواهی سپرده و ۱۸۰ میلیارد تومان به ابزارهای مالی مرتبط با زعفران اختصاص یافته است.
گزارش این مرکز نشان میدهد؛ از میان ابزارهای کالایی، بیشترین نقدینگی از ابتدای امسال جذب صندوقهای طلا شده و کمترین نقدینگی به ابزار مرتبط با زعفران اختصاص یافته است.
به نظر میرسد؛ ابزارهای کالایی نقش موثری در جذب شوکهای نقدینگی ناشی از ریسکهای موجود در اقتصاد داشته است.
مدیر پژوهش توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس ضمن تاکید بر لزوم تقویت نقش مدیریت پژوهش در پیشبرد برنامههای مختلف ذیل سند راهبردی سازمان گفت: سند راهبردی متناسب با نیازهای بازار سرمایه کشور و وظایف نهاد ناظر بازبینی خواهد شد و پایش برنامهها با جدیت ادامه مییابد.
مدیرعامل سرمایهگذاری مسکن گفت: متناسب با تحولات بازار مسکن، برنامههای جدیدی در زمینه فروش واحدهای مسکونی و تجاری، افزایش سرمایه و عرضه اولیه (زیرمجموعههای خود) در سال جاری در دستور کار خواهیم داشت.
نظر شما