تامین مالی پروژه‌های نیروگاهی نیروگاهی جاری مپنا

مدیرعامل تامین سرمایه کاردان در نشست تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری گذاری مپنا به تشریح برخی همکاری‌های مالی مشترک پرداخت.

به گزارش صدای‌بورس، امید قائمی به عنوان مشاور پروژه‌های سرمایه‌گذاری مپنا برخی آمارهای تامین مالی پروژه‌های مپنا را تشریح کرد.

مدیرعامل تامین سرمایه کاردان با اشاره به برخی برنامه‌های آتی مپنا در زمینه تشکیل هلدینگ‌های تخصصی در حوزه‌های کسب و کار گفت: به عنوان مثال هلدینگ نفت و گاز با دارا بودن ۸ شرکت، امکان عرضه سهام در عرض یک سال آینده را خواهد داشت.

وی از برنامه‌های پیشنهادی تامین مالی پروژه‌های نیروگاهی گروه مپنا با همکاری برخی بانک‌ها خبر داد و افزود: با توجه به راهبردی بودن و ملی بودن بسیاری از این پروژه‌ها، امکان سرمایه‌گذاری دد این گونه طرحها و پروژه‌ها کاملا مناسب و موفق ارزیابی می‌شود.

بودجه هفت و نیم میلیارد دلاری مورد نیاز برای پروژه‌ها

معاون اقتصادی بخش نفت و گاز گروه مپنا در نشست تخصصی فرصت‌های سرمایه‌ گذاری مپنا به تشریح این مهم در بخش‌های بالادست و پایین دست صنعت نفت و گاز پرداخت.
تالین منصوریان، قرارداد توسعه و بهره‌برداری میدان نفتی بند کرخه، پروژه ذخیره‌سازی گاز مخازن شوریجه، پروژه‌های متعدد پیمانکاری EPC، فشار افزایی پارس جنوبی و پروژه EPD حفاری پروژه‌های مطالعاتی از جمله تهیه MPD و مشاوره مدیریت در حوزه بالادست و پروژه واحد فرآورش سریع الاحداث قلعه نار در میان دست و طرح تولید بنزین از متانول و طرح‌های پتروشیمی از جمله پروژه‌های پایین دست جاری بخش نفت و گاز مبنا است.
وی بودجه هفت و نیم میلیارد دلاری مورد نیاز برای پروژه‌های جاری بخش نفت و گاز مپنا خبر داد.
منصوریان مواردی از جمله مدت زمان قرارداد، میزان سرمایه گذاری و آورده، میزان بهره‌برداری و تولید، میزان سود پروژه‌ها و …را به تفصیل تشریح کرد. همچنین برخی ویژگی‌های پروژه‌های زودبازده نفت و گاز مپنا را برای حاضران توضیح داد.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی

معاون اقتصادی بخش حمل و نقل گروه مپنا در نشست تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مبنا به تبیین مسیر ورود بخش ریلی به حوزه‌های مختلف از سال ۱۳۸۳ تاکنون پرداخت.
لیلا موسوی گفت: در حال حاضر بخش حمل و نقل ریلی به بخش حمل و نقل تبدیل شده و نگاه مپنا از B2G به B2C حرکت می‌کند. سیر تحولات حوزه حمل و نقل مپنا از مشتریان دولتی به سمت هلدینگ حمل و نقل و برنامه عرضه سهام جهت دهی دارد.
وی ادامه داد: برخی فرصت‌های سرمایه‌گذاری از جمله پروژه استخراج از معادن بوکسیت کشور گینه با نیاز به سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار، فرصت بازسازی، نگهداری و بهره‌برداری و انتقال مالکیت ۵۰ دستگاه لوکوموتیو آلستوم به روش Ŕ.O.O به میزان هر کدام یک و نیم میلیون یورو، پروژه احداث خطوط فرعی اتصال چشم‌های بار به شبکه راه آهن با سرمایه‌گذاری لازم به طور متوسط با فرض ۵۵ میلیارد تومان برای احداث هر کیلومتر خط فرعی سالانه بیش از ۴ همت، فرصت سرمایه‌گذاری راه‌اندازی قطار ۵ ستاره و V.I.P و پروژه فرصت سرمایه‌گذاری کارخانه باتری لیتیوم با امکان تولید سالانه ۲ میلیون و هفتصد هزار سلول باتری لیتیوم در جنوب غربی تهران که تاکنون ۳۰ میلیون یورو جهت احداث ماشین آلات پیشرفته آن هزینه شده است.

کد خبر 507912

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =