در حکم انتصاب وی آمده است: "نظر به تعهد، سوابق و تجربیات جنابعالی و پیرو حکم شماره ۶۰/۱۴۸۷۱۷ مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۶ و به استناد ماده (۳۵) دستورالعمل الزامات حاکمیت شرکتی در بانکهای دولتی مصوب مجمع عمومی بانکها و با عنایت به مصوبه مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۶ هیات مدیره بانک صنعت و معدن به موجب این حکم به سمت مدیرعامل بانک صنعت و معدن منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت، حل مشکلات و نیل به موارد زیر مجدانه بکوشید:
۱- هدایت اعتبارات به سمت بخشهای مولد اقتصاد به ویژه در زمینه ایجاد، توسعه، نوسازی و بهسازی واحدهای صنعتی و معدنی متناسب با اولویتهای توسعهای کشور
۲- اصلاح ساختار مالی بانک به ویژه از طریق افزایش خالص درآمدهای مالیاتی
۳- پیگیری افزایش نسبت کفایت سرمایه تا رسیدن به سطح استانداردهای مطلوب نظارتی
۴- واگذاری اموال و داراییهای غیر ضرور؛
۵- استقرار حاکمیت شرکتی و رعایت استانداردهای نظارتی و کنترل ریسک به منظور افزایش استحکام مالی بانک
۶- توسعه نظام اعتبارسنجی و رعایت بهداشت اعتباری
۷- توجه بیش از پیش به جوان گرایی، استفاده از بانوان محترم در سطوح مدیریتی و پرورش استعدادها به منظور جانشین پروری
۸- رعایت انضباط بودجهای و مدیریت هزینهها
۹- کاهش مطالبات غیر جاری
عزت، توفیق و سربلندی جنابعالی را در انجام ماموریتهای محوله از خداوند متعال خواستارم. "
گفتنی است، شایان پیش از این سمتهایی همچون مدیرعاملی بانک مسکن و عضویت هیات مدیره بانک ملی را بر عهده داشته است.
مدیریت دارایی یکی از ارکان اصلی در حفظ و رشد سرمایههاست که به طور مستقیم بر عملکرد مالی فردی و سازمانی تاثیر میگذارد. این فرایند نه تنها به معنای شناسایی و تخصیص منابع مالی به سرمایهگذاریهای مختلف است، بلکه شامل برنامهریزی بلندمدت برای حفظ و افزایش ارزش این داراییها نیز میشود.
مدیر پژوهش توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس ضمن تاکید بر لزوم تقویت نقش مدیریت پژوهش در پیشبرد برنامههای مختلف ذیل سند راهبردی سازمان گفت: سند راهبردی متناسب با نیازهای بازار سرمایه کشور و وظایف نهاد ناظر بازبینی خواهد شد و پایش برنامهها با جدیت ادامه مییابد.
نظر شما