سیدبندی رقابتهای جام باشگاههای جهان به میزبانی ایالت متحده آمریکا اعلام شد.
به گزارش صدای بورس، چیزی تا قرعه کشی مسابقات جام باشگاههای جهان که در فرمت جدید برگزار میشود باقی نمانده و ۳۲ تیم در این تورنمنت باید به صورت متمرکز به مصاف هم بروند. بهترین باشگاههای فوتبال از سرتاسر جهان در سال ۲۰۲۵ برای به دست آوردن جام جدید فیفا به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت. قرعه کشی جام باشگاههای جهان ۲۰۲۵، ۲ روز دیگر در روز پنج شنبه (۱۵ آذرماه)، ۵ دسامبر ۲۰۲۴ انجام میشود. این مراسم در میامی، فلوریدا برگزار میشود و مراحل کار قرار است از ساعت ۲۱:۳۰ به وقت تهران (۶ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) آغاز شود.
در مجموع ۳۲ تیم در مراسم قرعه کشی جام باشگاههای جهان ۲۰۲۵ حضور خواهند داشت. از جمله باشگاههای مطرحی که میتوانند در این رقابت شرکت کنند که میتوان به رئال مادرید، منچسترسیتی، اینتر میامی، پاریس، اینترمیلان و چلسی اشاره کرد. بر همین اساس در فاصله ۲ روز مانده به قرعه کشی، سیدبندی قرعه کشی تیمهای حاضر در جام باشگاههای جهان اعلام شد که به شرح زیر است.
جام جهانی باشگاهها با حضور ۳۲ تیم در ۸ گروه چهار تیمی برگزار میشود. تیمهای هر گروه به صورت رفت و برگشت با یکدیگر بازی میکنند و دو تیم برتر به مرحله حذفی رقابتها یا یک شانزدهم نهایی راه مییابند.
مرحله حذفی شامل سه راند (دور شانزدهم نهایی، یک چهارم نهایی و نیمه نهایی) پیش از فینال است. در بازیهای مرحله حذفی در صورت مساوی بودن نتیجه پس از زمان عادی، وقت اضافه انجام میشود. اگر برنده بعد از وقت اضافه مشخص نشود، ضربات پنالتی برای تعیین برنده برگزار میشود.
این مسابقات از ۱۵ ژوئن تا ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۵ (۲۵ خرداد تا ۲۲ تیر ۱۴۰۴) به میزبانی ایالات متحده آمریکا برگزار میشود. ایالات متحده کشور میزبان است و بازیهایی در کالیفرنیا، نیوجرسی، کارولینای شمالی، جورجیا، پنسیلوانیا، واشنگتن، فلوریدا، تنسی، اوهایو و واشنگتن دی سی برگزار میشود.
مدیریت دارایی یکی از ارکان اصلی در حفظ و رشد سرمایههاست که به طور مستقیم بر عملکرد مالی فردی و سازمانی تاثیر میگذارد. این فرایند نه تنها به معنای شناسایی و تخصیص منابع مالی به سرمایهگذاریهای مختلف است، بلکه شامل برنامهریزی بلندمدت برای حفظ و افزایش ارزش این داراییها نیز میشود.
مدیر پژوهش توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس ضمن تاکید بر لزوم تقویت نقش مدیریت پژوهش در پیشبرد برنامههای مختلف ذیل سند راهبردی سازمان گفت: سند راهبردی متناسب با نیازهای بازار سرمایه کشور و وظایف نهاد ناظر بازبینی خواهد شد و پایش برنامهها با جدیت ادامه مییابد.
نظر شما