به گزارش صدای بورس، عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ضمن ارزیابی اقدامات و عملکرد سازمان بورس، در ۱۰۰ روز گذشته، گفت: کاهش دخالتها در بازار از جمله مواردی است که نمایندگان مجلس در مجلس دوازدهم و تدوین برنامه هفتم توسعه به آن تاکید بسیار دارند تا سرمایههای مردم به جای حرکت به سوی بازارهای غیر تولیدی و تجاری، به سمت بازار سرمایه برای کمک به بخش تولید هدایت شود.
به گفته او، در گذشته نوسانات سیاستهای داخلی ناشی از تحولات منطقهای هر از گاهی بازار سرمایه را دچار نوسان میکرد اما در دوره اخیر، تدابیر به موقع مدیران بورس، مانع ایجاد مشکل شده است.
فیاضی با اعلام اینکه مدیریت دقیق و حرفه ای این روزهای بازار سرمایه شرایط نوسانی ناشی از اتفاقات منطقهای و سیاست های داخلی همچون قیمتگذاری دستوری و برخی تصمیمات خلق الساعه را بهبود میبخشد، افزود: قطعا با بهبود شرایط آرامش و اعتماد به جامعه برگشته و شاهد جذب و توسعه سرمایهگذاری بیشتر در بازار سرمایه خواهیم بود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: کاهش دخالتها در بازار از جمله مواردی است که نمایندگان مجلس در مجلس دوازدهم و تدوین برنامه هفتم توسعه به آن تاکید بسیار دارند تا سرمایههای مردم به جای حرکت به سوی بازارهای غیر تولیدی و تجاری، به سمت بازار سرمایه برای کمک به بخش تولید هدایت شود.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه بازار سرمایه از جمله بازارهای شفاف با نقدشوندگی بالاست، تاکید کرد: اگر شرکتهای سرمایهگذاری بورسی که بخشی بزرگی از آنها تحت کنترل دولت یا نهادهای عمومی هستند به درستی مدیریت شوند و نظارت دقیقی بر عملکرد آنها در دولت و مجلس صورت گیرد، بازار سرمایه روند رو به رشدی را تجربه خواهد کرد.
فیاضی با تاکید به اینکه دیوار اعتماد در بازار سرمایه نباید کوتاه شود، گفتد: کاهش اعتماد تهدید بزرگی برای بازار سرمایه است لذا بهتر است دولت برای حمایت همه جانبه از این بازار، میزان مداخلاتش را در آن کاهش دهد.
منبع: سنا
نظر شما