به گفته کارشناس هواشناسی قم مه آلودگی و کاهش دید افقی در استان پیش بینی می شود.
به گزارش صدای بورس،سعید اسماعیلی،کارشناس هواشناسی قم با اشاره بارش به بارش باران و برف در مناطق مختلف استان با شدت کم و زیاد گفت:امروز در برخی ساعات وزش باد شدید را خواهیم داشت.
او با بیان اینکه از اواخر وقت امروز شنبه از مقدار ابرها کاسته خواهد شد،ادامه داد:پس از عبور سامانه بارشی،مه آلودگی پیش بینی می شود و در جاده های کوهستانی این پدیده را با شدت بیشتر و کاهش دید افقی خواهیم داشت که ضروری است رانندگان دقت لازم را در این زمینه داشته باشند.
اسماعیلی گفت:از یکشنبه صبح به مدت سه روز صبح های سرد و یخبندان پیش بینی می شود و اکثر مناطق استان دمای زیر صفر درجه را تجربه خواهند کرد.
کارشناس هواشناسی قم گفت:همشهریان با توجه به برودت هوا و یخبندان تمهیدات لازم برای مصرف بهینه انرژی و مقابله با یخ زدگی و لغزندگی جاده ها را داشته باشند تا از وقوع حوادث احتمالی پیشگیری شود.
مدیرسرمایه گذاری تامین سرمایه بانکمسکن، گفت: فروش ۸۰ میلیون سهم وبملت به صورت بلوکی انجام میشود تا از تأثیر منفی بر بازار خرد جلوگیری شود و منابع به دست آمده به تقویت قیمتی دارایکم اختصاص یابد.
نظر شما