از اول فروردین ماه تا ۲۶ آذر ماه امسال ۵۰ میلیارد و ۶۰۸ میلیون دلار ارز برای واردات تامین شده است.
به گزارش صدای بورس، از اول فروردین ماه تا ۲۶ آذر ماه امسال نیز ۵۰ میلیارد و ۶۰۸ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین شده است.
در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو ۱۰ میلیارد و ۵۹۰ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری مبلغ ۳۸ میلیارد و ۹۸۰ میلیون دلار، برای خدمات ۱ میلیارد دلار و ۳۸ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.
بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانههای روغنی و نهادههای دامی ۸ میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۲ میلیارد و ۲۱۲ میلیون دلار ارز تأمین کرده است. شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع ۱۰ میلیارد و ۵۹۰ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرفکنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر تأمین کرده است.
این گزارش حاکی از آن است که از ابتدای سال جاری تا امروز میزان کل تأمین ارز صنایع مبلغ ۳۸ میلیارد و ۹۸۰ میلیون دلار بوده است؛ که میزان ارز تأمینی برای گروههای «صنایع حمل ونقل و خودرو» ۶ میلیارد و ۹۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» ۴ میلیارد و ۷۰۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» ۴ میلیارد و ۲۵۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» ۴ میلیارد و ۸۲ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» ۴ میلیارد و ۶۷ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» یک میلیارد و ۵۰۸ میلیون دلار و «سایر صنایع» ۱۳ میلیارد و ۳۹۳ میلیون دلار تا روز ۲۶ آذر ماه سال جاری بوده است.
در سالهای اخیر، صندوقهای سرمایهگذاری پروژه به عنوان ابزاری جدید برای جذب سرمایه به پروژههای زیرساختی مطرح شدهاند که میتواند مزایای زیادی برای تسهیل تأمین مالی پروژهها داشته باشد اما در مسیر اجرایی شدن با چالشهایی روبهرو بوده است.
معاون مالی بانک صادرات مهمترین سیاست بانک را حمایت از نقدشوندگی و تقویت سهم اعلام کرد و به آخرین جزییات از تجدید ارزیابی و افزایش سرمایه وبصادر و برنامه های این بانک برای سهامداران خود پرداخت.
نظر شما