ثور به‌دنبال پیوند هنر و بورس است

در نشست خبری دومین جشنواره ثور، جزییات برگزاری این جشنواره با هدف تلفیق هنر و بورس، تشریح شد.

به گزارش «صدای بورس»، در نشست خبری دومین جشنواره ثور، از پوستر دومین جشنواره ثور با موضوع بورس و صنعت مالی رونمایی شد.

امین آذریان، دبیر جشنواره ثور در این نشست خبری، اعلام کرد: اولین دوره برگزاری این جشنواره سال گذشته برگزار شد و امسال هم دومین دوره با موضوع فیلم نامه‌نویسی، نمایشنامه نویسی و تبلیغات خلاقانه بصری، برگزار خواهد شد.

آذریان افزود: این جشنواره که با همکاری و حمایت سازمان بورس اوراق بهادار برگزار می‌شود، دو هدف عمده را دنبال می‌کند. هدف اول از برگزاری این جشنواره گسترش و ارتقای سواد مالی و اقتصادی عموم جامعه در شرایط اقتصادی پرهیاهوی فعلی است.

به گفته وی،در دنیا نیز بعد از بحران های جهانی ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ آثار ماندگار با کیفیت های بالا در حوزه‌های مختلف مالی و اقتصادی در فضای سینمایی و هنری کشورها، ساخته و در فستیوال های بزرگ ارائه شد. به دنبال این اقدامات، دغدغه ها، مشکلات و سواد مالی در قالب آثار هنری مانند فیلم ، تئاتر و ابزارهای سینمایی و هنری به مردم آموزش داده شد.

دبیر جشنواره ثور با تاکید بر اینکه اتفاق مهمی است که بتوانیم از هنر برای ارتقای سواد مالی استفاده کنیم،خاطرنشان کرد: دومین هدف از برگزاری این جشنواره پرداختن به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فیلم سازان و هنرمندان سینمایی و تئاتر یعنی بحث تامین مالی است.

این فعال بازارهای مالی با بیان اینکه از سال ۲۰۱۰ به بعد در پلتفرم های مختلف، در قالب آثار متنوعی، از ابزارهای هنری برای ساخت آثاری در حوزه روش‌های نوین تامین مالی استفاده شد، گفت: ما هم در صددهستیم تا با برگزاری این جشنواره، این ضرورت را در قالب ایجاد حلقه ارتباط بین هنر و صنعت مالی پیگیری کنیم.

وی همچنین در خصوص جزییات برگزاری دومین جشنواره هنری ثور با موضوع بورس و صنعت مالی گفت: هر آنچه در حوزه اقتصاد و بازارهای مالی به عنوان مفهوم، مساله، دغدغه، مشکل و یا روش‌های سرمایه‌گذاری و مفاهیم مربوط به بورس و بازار سرمایه و ... مطرح است، می‌تواند به عنوان موضوع ارسال آثار برای این جشنواره مورد توجه قرار گرفته و آثار با موضوعیت آن‌ها، تهیه و ارسال شود. هدف اصلی ما این است که آثار با محوریت سواد مالی تهیه و ارسال شود؛ اما مسایل مرتبط با آن مانند املاک، سرمایه گذاری و سایر ابعاد مالی هم که می تواند سواد مالی را در جامعه ارتقا دهد و چارچوب های مشخص شده در خصوص بازارهای مالی را رعایت کرده باشند، نیز مدنظر است.

پیوند ناگسستنی هنر و اقتصاد

در این نشست همچنین، ایوب آقاخانی، عضو شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ثور و از فعالان حوزه فرهنگ و هنر کشور، با تاکید بر اهمیت استفاده از ابزارهای هنر و سینما برای توسعه آگاهی‌های عمومی و اجتماعی از جمله ترویج سواد مالی، گفت: سال گذشته در اولین دوره برگزاری جشنواره ثور، آثار ارزنده‌ای دریافت شد، مورد داوری قرار گرفت و آثار برگزیده منتشر شدند.

آقاخانی با اشاره به مشکلاتی که هم‌اکنون اهالی هنر به خصوص فعالان حوزه تئاتر با آن رو به رو هستند، گفت: سال گذشته این حشنواره تنها با محوریت فیلم‌نامه‌نویسی کوتاه برگزار شد، اما در جشنواره امسال، بر آن شدیم حیطه فعالیت جشنواره را توسعه داده و علاوه بر فیلم نامه نویسی، بخش نمایشنامه نویسی و تبلیغات خلاقانه نیز به آن اضافه شد.

وی ارتباط بین هنر و اقتصاد از جمله ارتباط تئاتر و اقتصاد را پیوندی ناگسستنی اعلام کرد و گفت: علاوه بر ضرورت استفاده از ابزارهای هنری همچون تئاتر و سینما برای آموزش و ترویج مفاهیم اقتصادی و مالی، بخش قابل توجهی از مشکلاتی که هم‌اکنون اهالی هنر و تئاتر با آن رو به رو هستند مربوط به اقتصاد و مسائل اقتصادی است. واقعیت آن است که تئاتر در کشور ما نزدیک به دو دهه است که در سوء مدیریتی زننده، افول کرده است. از زمانی که دولت به بهانه خصوصی سازی، تنها شعار خصوصی سازی سر داد اما خصوصی سازی به معنای واقعی در آن اتفاق نیفتاد، تئاتر وارد فاز افول شد. در واقع، خانواده تئاتر دقیقا از زاویه اقتصاد، و به اسم خصوصی سازی به زمین خورد. این در حالی است که به هیچ عنوان، مدافع خصوصی سازی تئاتر به معنایی که در حوزه هنر و تئاتر کشور اجرا شد، نیستم. چرا که این روزها افرادی روی صحنه هستند که پول دارند و خصوصی سازی به معنای واقعی در این حوزه رخ نداده است.

آقاخانی تاکید کرد:همه این ها از ضعف اقتصاد و ضعف درک علم اقتصاد در حوزه فرهنگ و هنر است.

وی افزود: طبیعتا جریان های آموزشی و برگزاری رویدادهای فرهنگی مانند جشنواره ثور می تواند حداقل در یک فرایند دیربازده آرام آرام راهگشا باشد. ما معتقدیم نگاه و فهم اقتصادی در زندگی امروز باید از سوی افرادی که امکانات ارائه آن را در اختیار دارند نزد عموم مردم ترویج شود. این فعال حوزه فرهنگ و هنر کشور خاظرنشان کرد: یکی از اهداف ما این است که این جشنواره بتواند حلقه اتصالی بین هنر و سینما و نهادهای مالی باشد. درصدد هستیم تا پس از انجام داوری و انتخاب آثار برگزیده، این آثار را به مرحله تولید رسانده و روی صحنه آوریم.

رونمایی از پوستر دومین جشنواره ثور

در این مراسم همچنین از پوستر دومین جشنواره ثور رونمایی شد. نماد این جشنواره ترکیبی از تصویر گاو و خرس به عنوان دو نماد شناخته شده در صنعت مالی است.

امین آذریان در این باره گفت: گاو نماد صعود و خرس نماد سقوط در بازارهای مالی است و در طراحی پوستر دومین جشنواره ثور این مفاهیم با یکدیگر تلفیق شده‌اند. وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا دهم بهمن ماه سال جاری است، گفت: از هر بخش یک اثر برگزیده خواهد شد.

گفتنی است، علاقمندان می‌توانند آثار خود در سه رشته‌ فیلم‌نامه فیلم‌ کوتاه، نمایشنامه‌ و تبلیغات خلاقانه بصری تا تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ از طریق وب‌سایت sorawards.com به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. حمایت مالی دومین جشنواره ثور را شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس بر عهده دارد.

ثور به‌دنبال پیوند هنر و بورس است

ثور به‌دنبال پیوند هنر و بورس است

ثور به‌دنبال پیوند هنر و بورس است

کد خبر 513052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =