ایلان ماسک در اقدامی ناگهانی و با تغییر نام و تصویر پروفایل خود، میم کوین جدیدی را تبلیغ کرده است.
به گزارش صدای بورس، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیسایکس و شخصیتی تاثیرگذار در دنیای رمزارز، بار دیگر در فضای مجازی جنجال به پا کرده است. او در روز گذشته، اقدام به تغییر نام نمایش دادهشده در حساب X (توییتر) کرده و آن را به Kekius Maximus تغییر داده است. ایلان ماسک همچنین تصویر پروفایل خود را نیز به قورباغه مشهور پهپه تغییر داده که لباس نظامی پوشیده است.
در پی تغییر نام ایلان ماسک در X، میم کوینی با نام Kekius Maximus نیز با رشد ۷۳۶ درصدی تنها در چند ساعت پس از این تغییر، مواجه شد. قیمت این توکن بهسرعت از ۰.۰۰۹۶۷۳ دلار به ۰.۱۱۳۹ دلار صعود کرد و به رکورد حجم معاملاتی ۵۲.۸۶ میلیون دلار رسید. ارزش بازاری این میم کوین نوظهور از ۱۰۱.۵ میلیون دلار نیز عبور کرد.
میم کوینهای تبلیغشده از سوی ایلان ماسک گاهی باعث شده یک سرمایهگذار طی یک روز، میلیونر شود. برای مثال، معاملهگری که اقدام به خرید ۱۹۶۴ دلار از این میم کوین کرده است، اکنون سود ۷۸۰ درصدی کرده و موفق به کسب سود ۵۳۵ هزار دلار در طی دو هفته شده است. معالمهگر دیگری نیز با سرمایهگذاری اولیه ۴۳۴ دلار در میم کوین Kekius Maximus، با مجموع ۱۶۷ هزار دلار از آن خارج شده و رشد ۱۴ هزار درصدی را تجربه کرده است.
قیمت میم کوین معرفیشده از سوی ماسک
میم کوین Kekius Maximus در زمان نگارش این گزارش، با قیمت ۰.۱۳۷ دلار در بازار معامله میشود و دارای ارزش بازاری ۱۳۵ میلیون دلاری است. این میم کوین مجموعاً ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ توکن عرضهشده و در گردش دارد. نام این میم کوین نیز با الهام از شخصیت فیلم مشهور گلادیاتور انتخاب شده است. در حال حاضر نمیتوان پیشبینی دقیقی از آینده قیمتی این میم کوین ارائه داد، چراکه ذات قیمتی این کوینها بسیار نوسانی است.
در کنار این میم کوین، دیگر توکنهای بازار مانند پهپه نیز موفق به استفاده از این موقعیت و رشد ۱۱.۷۸ درصدی در طول شبانهروز گذشته شدند. پهپه هماکنون سومین میم کوین بزرگ بازار از لحاظ ارزش بازاری است.
از سال ۱۳۹۶ که اولین صندوقهای طلا پا به عرصه حیات گذاشتند تا به امروز اتفاقات مثبتی برای این بازار افتاده است چراکه فارغ از مارکت بزرگ این صندوقها، در حال حاضر خرید و فروش طلا را ساده کردهاند به دور از خطراتی که خرید فیزیکی میتواند داشته باشد.
ناترازی انرژی یکی از مهمترین چالشهای اقتصادی و زیستمحیطی در بسیاری از کشورها، از جمله ایران، بهشمار میرود. این مشکل زمانی رخ میدهد که میزان تقاضای انرژی در مقایسه با عرضه آن از حد معین فراتر میرود، که میتواند به بحرانهای جدی در بخشهای مختلف اقتصادی و اجتماعی منجر شود.
نظر شما