جزئیات واریز یارانه دهکهای چهارم تا نهم را در این گزارش بخوانید.
به گزارش صدای بورس،در بهمن ۱۴۰۲ سازمان هدفمندی یارانهها از جدول جدید زمانبندی واریز یارانه نقدی رونمایی کرد. بر اساس این جدول، یارانه نقدی دهکهای اول تا سوم در بیست و پنجم و یارانه نقدی سایر دهکها در سیام هر ماه واریز میشود؛ با این وجود در ماههای اخیر یارانه نقدی در زمان دقیق اعلام شده واریز نشده است.
در ماه آبان یارانه نقدی دهکهای اول تا سوم به جای ۲۵ آبان در ظهر روز ۲۶ آبان واریز شد و یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم نیز با یک روز تاخیر در روز ۱ آذر به حساب سرپرستان خانوارهای مشمول واریز شد.
در ماه آذر نیز یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم به جای ۳۰ آذر در روز ۲۹ آذر واریز شد. هر چند توضیحی در خصوص واریز زودهنگام یارانه نقدی آذرماه اعلام نشد اما واریز زودهنگام در ماه آذر قابل پیشبینی بود زیرا زمان واریز یارانه دهکهای چهارم تا نهم با شب یلدا مصادف میشد و به همین جهت سازمان هدفمندی یارانهها یک روز زودتر اقدام به واریز یارانهها کرد تا یارانه بگیران بتوانند از مبلغ واریز شده جهت خرید شب یلدا استفاده کنند.
یارانه نقدی دهکهای ۴ تا ۹ کی واریز میشود؟
در ماه دی واریز یارانه نقدی ۳ دهک اول در موعد مقرر، ۲۵ دیماه انجام شد و خانوارهای مشمول یارانه خود را دریافت کردند.
طبق جدول زمانبندی، واریز یارانه سایر دهکها نیز قرار است در روز ۳۰ دی انجام شود اما واریز زودهنگام یارانه نقدی در آذر ۱۴۰۳ این احتمال را به وجود آورده که در ماه جاری نیز یارانه نقدی دهکهای ۴ تا ۹ در روز بیست و نهم واریز شود؛ یعنی امشب ۲۹ دی ۱۴۰۳. هرچند در این خصوص خبر یا گزارش رسمی و قابل اعتمادی منتظر نشده و احتمال واریز یارانه در روز شنبه قوی به نظر نمیرسد.
یارانه نقدی دی ۱۴۰۳ چقدر است؟
یارانه نقدی دهکهای اول تا سوم به مانند ماههای گذشته ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر و یارانه نقدی سایر دهکها ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر است. بنابراین خانوارهای ۲ تا ۵ نفره مشمول دهکهای درآمدی چهارم تا نهم، به ترتیب ۶۰۰ هزار تومان، ۹۰۰ هزار تومان، ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان یارانه دریافت خواهند کرد.
یارانه نقدی دی ۱۴۰۳ بدون هیچ کسری به حساب سرپرستان خانوارها واریز خواهد شد.
صندوق توسعه ملی در تمام کشورها به عنوان ذخیره ملی و برای سرمایهگذاریهای منتج به توسعه استفاده میشود، اما از آنجاییکه ایران قبل از طی کردن مراحل صنعتی شدن به آن دست پیدا کرد و تبدیل به اقتصاد وابسته به نفت شد و دولتی رانتیر شکل گرفت.
مسکن در بورس به عنوان بخشی از بازار سرمایه، از اهمیت بالایی برخوردار است. حضور شرکتهای مسکن در بورس نه تنها به تأمین مالی پروژهها کمک میکند، بلکه شفافیت و نظارت بر عملکرد این شرکتها را نیز افزایش میدهد. با این حال، چالشهایی مانند نوسانات بازار و وابستگی به سیاستهای دولت نیز وجود دارد که نیازمند توجه و مدیریت است.
نظر شما