ایران و عمان تفاهم نامه مشترک اقتصادی در حوزه تجارت ترجیحی و همکاری های گمرکی امضا کردند.
به گزارش صدای بورس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و یکمین اجلاس همکاری های مشترک ایران و عمان به میزبانی مسقط برگزار شد. نشستی که به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت با ۲۰ نشست قبلی متفاوت بود.
محمد اتابک، با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک بین ایران و عمان، گفت: ۳ دستور کار مشخص در این نشست مطرح شد؛ نخستین دستورکار، بحث تجارت ترجیحی و حذف تعرفه ها بین دو کشور بود، که با آن موافقت شد و کار های اجرایی آن تا هفته آینده انجام می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، پشتیبانی از سرمایه گذاری هایی را که بین دو کشور انجام می شود را دستور کار دوم این نشست عنوان کرد و از توافق دو کشور بر سر این موضوع خبر داد.
وزیر صمت ادامه داد: سومین دستور کار، همکاری های گمرکی و اداری ضروری بین دو کشور برای تسهیل تجارت بود، که برنامه ریزی های مورد نیاز انجام شده و با تعیین کارها، این مورد هم به زودی به نتیجه می رسد.
محمد اتابک همچنین با اشاره به دیدار های مختلف با وزیران عمانی گفت: در دیدار با وزیر حمل و نقل عمان، برقراری خط کشتیرانی بندرعباس به عمان، افزایش پرواز ها و مسائل مربوط به بنادر دو کشور بررسی شد.
دیدار با وزیران تجارت و انرژی و همچنین دیدار با رئیس سرمایه گذاری عمان از دیگر برنامه های وزیر صمت، در حاشیه برگزاری بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های ایران و عمان بود.
موسی فرهنگ، سفیر ایران در عمان، هم در حاشیه این نشست گفت: موافقت های نامه های مختلفی در دست امضا داریم که مراحل پایانی آنها طی شده است و در دیدار های آتی مقامات دوکشور به نتیجه خواهد رسید.
صندوق توسعه ملی در تمام کشورها به عنوان ذخیره ملی و برای سرمایهگذاریهای منتج به توسعه استفاده میشود، اما از آنجاییکه ایران قبل از طی کردن مراحل صنعتی شدن به آن دست پیدا کرد و تبدیل به اقتصاد وابسته به نفت شد و دولتی رانتیر شکل گرفت.
مسکن در بورس به عنوان بخشی از بازار سرمایه، از اهمیت بالایی برخوردار است. حضور شرکتهای مسکن در بورس نه تنها به تأمین مالی پروژهها کمک میکند، بلکه شفافیت و نظارت بر عملکرد این شرکتها را نیز افزایش میدهد. با این حال، چالشهایی مانند نوسانات بازار و وابستگی به سیاستهای دولت نیز وجود دارد که نیازمند توجه و مدیریت است.
نظر شما