۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
بازار گرم مجوز کرادفاندینگ

تعداد سکوهای تأمین مالی جمعی فعال فرابورس با رونمایی از ۴ سکوی جدید به عدد ۴۱ رسید.

به گزارش صدای بورس، تعداد سکوهای تأمین مالی جمعی فعال فرابورس با رونمایی از ۴ سکوی جدید به عدد ۴۱ رسید. بدین ترتیب که در ششمین روز از اسفندماه، فرابورس از آغاز به فعالیت چهار سکوی تأمین مالی جمعی به نام‌های «پیشران کراد»، «کارآمد کراد»، «شریف کراد» و «فارابی کراد» خبر داد.

آیین اهدای لوح به چهار سکوی کرادفاندینگ با حضور مدیرعامل فرابورس و مدیران این سکوها برگزار شد. ضمن اینکه سکوی «کارآمد کراد» متعلق شرکت سبدگردان کارآمد، «فارابی کراد» متعلق به کارگزاری فارابی، «سکوی شریف کراد» متعلق به صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه صادرات و فناوری شریف و سکوی «پیشران کراد» متعلق به شرکت سبدگردان پایش در این روز فعالیت خود را به‌صورت رسمی و تحت نظارت فرابورس ایران آغاز کردند.

کارآمد؛ سکویی برای همه صنایع
مدیرعامل سبدگردان کارآمد در مورد آغاز به کار سکوی این شرکت گفت: این سکو در قدم اول تأمین مالی، طرح‌های تا سقف ۲۵ میلیارد تومان را برنامه‌ریزی کرده و در مرحله دوم تا سقف ۵۰ میلیارد تومان، تأمین مالی در قالب کرادفاندینگ انجام خواهد داد. سید محمدهادی رضوی افزود: سکوی کارآمد کراد به صورتی برنامه‌ریزی شده که صنایع متنوع امکان تأمین مالی داشته باشند تا در راستای تأمین مالی طرح‌های تولیدی و مولد به اقتصاد کشور کمک شود.

توسعه شرکت‌های کوچک با فارابی کراد
رئیس هیأت‌مدیره کارگزاری فارابی نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه تمام تلاش گروه مالی فارابی تمرکز بر خدمات‌رسانی متنوع به مشتری‌هاست، گفت: در همین راستا نیز سکوی تأمین مالی فارابی کراد راه‌اندازی شد تا سبد ابزارهای سرمایه‌گذاری این مجموعه تکمیل شود. رحمان بابازاده افزود: هدف ایجاد این سکو، هدایت سرمایه‌ها به سمت حوزه تکنولوژی‌های جدید، فعالیت‌های نوآورانه، مسیرهای خلاقانه و کمک به توسعه کسب‌وکارهای کوچک است.

ارزیابی دقیق طرح‌ها در شریف کراد
مدیرعامل صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف با اشاره به اینکه در دو الی سه سال اخیر این صندوق در تلاش است تا سرمایه‌های مردمی را جذب کند، گفت: مجوز سکوی تأمین مالی جمعی شریف کراد نیز با همین هدف دریافت شد. سید مهدی سادات رسول افزود: در این مدت دو طرح به‌طور کامل و با موفقیت از طریق این سکو تأمین مالی شده است و یک طرح هم در حال تأمین مالی است. وی تأکید کرد: تمام طرح‌های سکوی شریف کراد مورد ارزیابی‌های فنی و اقتصادی قرار می‌گیرند تا سرمایه‌گذاران با آرامش خاطر در این سکو سرمایه‌گذاری کنند.

جای خالی با کراد پر شد!
رئیس هیأت‌مدیره شرکت سبدگردان پایش نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه باید به تأمین مالی با روش کرادفاندینگ نگاه ویژه‌ای شود، گفت: تأمین مالی جمعی هنوز در جامعه شناخته‌شده نیست و نیاز به آموزش و فرهنگ‌سازی دارد. سید مجید صانعی موسوی افزود:کرادفاندینگ روش تأمین مالی بسیار خوبی است که جای آن تا پیش از این در میان ابزارهای تأمین مالی بازار سرمایه خالی بوده است. وی تصریح کرد: این روش تأمین مالی علاوه بر این‌که می‌تواند برای بنگاه‌های کوچک راهکار مناسبی در جهت جذب منابع باشد، برای سرمایه‌گذاران حقیقی نیز گزینه جذابی است.

کد خبر 518824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =