۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
غزر شفاف سازی کرد

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - عطف به افشاء مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰- گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۴۰۳/۱۲/۳۰ غزر منتشر شد.

به گزارش صدای بورس، شرکت صنعتی زر ماکارون گزارش شفاف سازی درباره عملکرد و جرایم دیرکرد منتشر کرد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - عطف به افشاء مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰- گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۴۰۳/۱۲/۳۰ غزر منتشر شد.

عطف به افشاء مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ توضیحات بشرح ذیل ارائه می شود.

۱- موضوع خسارت و جرائم دیر کرد. مواردی است که توسط سازندگان ماشین آلات شرکتهای HUM و RONO) خطاب به شرکت واسط مطرح شده و شرکت واسط در پی فشارهای وارده از سوی ایشان اولین اخطار کتبی خود را در تاریخ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ برای شرکتهای زردانه و تصفیه روغن خوراکی در ارسال کرده است. زرماکارون نیز موضوع را در تاریخ بیستم بهمن ماه سال جاری به سهامداران خود اطلاع رسانی کرد.
موضوع عبارت است از اصل بدهی بابت بهای خرید هزینه های حمل کارمزد انتقال وجوه ارزی خسارات احتمالی تأخیر در تأدیه هزینه های بهره تأمین مالی انبارداری و افزایش بهای خرید که در جلسه سهامداران عمده مطرح و بررسی شد و به شرح ذیل اتخاذ تصمیم کرده اند.
مقرر شد شرکتهای زرمانه و تصفیه روغن خوراکی زر با پیگیری و انجام فرآیند تخصیص ارز نسبت به تامین ارز قراردادها از طریق بانک مرکزی اقدام با بسته انجام و نسبت به تسویه حساب و پرداخت ارز امانی به شرکت واسط و مابقی بدهی به سازندگان ماشین آلات اقدام کنند.
-۲- شایان ذکر است شرکت واسط تاکنون مبلغ ۱۱۶۶۹۵۲۰ پورو از مبلغ بدهی قراردادهای ساخت ماشین آلات را از منابع ارزی امانی پرداخت نموده و نامه ارسالی از سوی شرکت واسط و با اعلام مبلغ حدوداً ۲۰ میلیون یورو بدهی (شامل ۲۴۰۰۰۰,۰۰۰ یورو بهای خرید ماشین آلات و سایر هزینه ها بشرح جدول ذیل ارائه شده است.

غزر شفاف سازی کرد

وضعیت پرداختهای ارزی انجام شده تا کنون به تفکیک قراردادها به شرح جدول زیر است.

غزر شفاف سازی کرد

ضمناً پیش پرداختهای ارزی انجام شده بشرح قوی ۱۰,۰۹۳۳۷۰ یورو در دفاتر شرکتهای زردانه و تصفیه روغن تا ۱۴۰۲۱۰۶/۳۱ بر اساس نرخ های ارز زمان پرداخت منظور شده و هرگونه مابه التفاوت نرخ ارز در زمان تخصیص توسط بانک مرکزی در این خصوص بعهده شرکت توسعه صنعتی غذایی در خواهد بود که از محل منابع با دارایی های خود تامین کند.
توضیح مبلغ ۱۵۷۶۰۲۵۰ یورو پرداختی بعد از ۱۴۰۳/۰۷/۰۱ بصورت بدهی ارزی در دفاتر شناسایی شده است.
لازم به توضیح است تسهیلگر قرارداد TECHNOLOGY شرکت واسط دیگری میباشد و شرکت واسط مذکور از روی حسن نیت و به جهت کمک به پیشرفت پروژه مبلغ ۲۰۰۹۰۰۷۷۰ یورو را به شرکت TECHNOILOGY به عنوان ثالث پرداخت که در مبلغ ۱۱۶۶۹۰۵۲۰ پورو پرداخت های انجام شده تا کنون لحاظ شده است که در افشاء مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ نام این شرکت ذکر نشده بود. همچنین مقرر شد در خصوص تامین ارز از طریق بانک مرکزی اقدام لازم توسط شرکتهای زردانه و تصفیه روغن خوراکی در انجام گردد و در خصوص خسارات احتمالی جمعا به مبلغ ۴.۴۵۳۴۳۷ بورو به شرح جدول ذیل با سازندگان مذاکره و در صورت اجبار به پرداخت با اخذ مستندات پرداخت انجام شود.
لازم به ذکر است مذاکرات همه جانبه با سازندگان ماشین آلات (شرکت های HUM و TECHNOLOGY , RONO) از سوی شرکت واسط و شرکتهای روغن در جریان و در حال پیگیری است تا حد امکان خسارات احتمالی به جدائل مسکن کاهش یاید.

غزر شفاف سازی کرد

مبلغ ۲۴۵۲۴۲۷ یورو از بابت هزینه ها و خسارات آتی ناشی از ۲/۵٪ خسارت تأخیر در تأدیه (۱) ۳۱۵ ٪ کارمزد انتقال وجوه ارزی هزینه انبارداری (۲) و ۲۰٪ افزایش بهای خرید قراردادهای ساخت (۳) مذکور پیش بینی شده که خسارتهای احتمالی در حال مذاکره با سازندگان میباشد و در حسابهای شرکت در این خصوص تاکنون بدهی و تعهد احتمالی شناسایی نشده و پس از قطعی شدن با مستندات مربوطه اقدام خواهد شد.
(۱) ۲۵ خسارت تاخیر بموجب ماده ۵۶ فرارداد شرکت HUM می باشد.
(۳) هزینه انبارداری بموجب اخطار ۱۲ سپتامبر شرکت HUM و اخطار ۹ سپتامبر ۲۰۲۴ شرکت RONO پیش بینی شده است.
(۳) ۳۰ بابت افزایش بهای خرید ساخت ذیل ماده ۳-۱۱ قرارداد HUM که ذکر شده است. چنانچه تاخیری اتفاقی بیافتد باید در تعدیل عادلانه قیمت توافق شود و ۲۰٪ به صورت پیش بینی می باشد.
۳- با توجه به محدودیت منابع و اتخاذ سیاستهای انقباضی نظام بانکی و همچنین کاهش تخصیص تسهیلات اعتباری بلند مدت به پروژه های طرحهای تولیدی علی رغم اخذ موافقت اصولی از هیات مدیره یکی از بانکها و علاوه بر آن نرخ بسیار بالای سود منابع حاصل از بازار سرمایه امکان تأمین منابع مالی مناسب تا کنون برای ادامه پروژه میسر نگردیده است. بدیهی است تلاش برای تامین منابع لازم از نظام بانکی و یا سایر روشهای تامین مالی برای تکمیل پروژه ها ادامه دارد تامین مالی پروژه ها از طریق سهامداران عمده نیز یکی دیگر از روشهای در دست بررسی میباشد.
لذا به منظور پاسخ به درخواست سازندگان به جهت تسویه مبالغ قراردادی علاوه بر تلاش برای دریافت تسهیلات از نظام بانکی به صورت همزمان برنامه پرداخت از محل منابع این شرکت با توجه به میزان سهامداری در دو شرکت فرعی مذکور در دست.
ادرسی است.
چنانچه شرکت زردانه و شرکت تصفیه خوراکی زر به موقع نسبت به خرید ارز از طریق بانک مرکزی اقدام ننمایند و شرکت واسط مجبور به انجام تسویه تعهدات ذیل قراردادهای منعقده با شرکتهای HUM RONO شوند و به منظور حفظ حقوق سهامداران خرد شرکت توسعه صنعتی ابی زر متعهد میگردد دیون و خسارات احتمالی متعلقه را براساس مستدقات از محل منابع مالی و داراییهای خود تسویه نمایند تا تخصیص ارز توسط بانک مرکزی جهت شرکتهای فرعی مذکور صورت پذیرد. بدیهی است شرکت واسط میبایست عیناً مبالغی را که طرفین خارجی قرارداد ادعا و مطالبه مینمایند با مستندات از خریداران مطالبه و در وجه فروشندگان ماشین آلات کارسازی نمایند.
طرفهای قراردادهای منعقده با شرکتهای سازنده ماشین آلات مستقیماً دو شرکت زردانه و تصفیه روغن خوراکی زر میباشند. و شرکتهای واسط صرفاً بدلیل تحریم های ظالمانه غرب به سرکردگی ایالات متحده به عنوان تسهیلگر در پرداخت های ارزی در خارج از کشور عمل مینمایند لذا به دلیل عدم وجود هرگونه معاملات و مراودات مالی فی مابین شرکتهای واسط با شرکتهای زردانه و تصفیه روغن خوراکی زر تا این تاریخ افشاء آن در قالب معاملات با اشخاص وابسته موضوعیت نداشته است.
ضمناً هیچ گونه ارتباط و وابستگی فی مابین در شرکتهای فروشنده ماشین آلات ( TECHNOLOGY,RONOHUM) با این شرکت و نیز با شرکت های واسط زردانه و تصفیه روغن خوراکی از وجود ندارد.

غزر شفاف سازی کرد

غزر شفاف سازی کرد

غزر شفاف سازی کرد

غزر شفاف سازی کرد

کد خبر 519101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =