۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
طلا سرمایه گذاری برای تمام فصول

حقیقت اینکه بورس ایران با اینکه توانست در سال اخیر رکوردهایی مانند سقف تاریخی شاخص و رکورد معاملات در یک روز را بزند اما اگر بخواهیم نگاه کلی داشته باشیم «سال ۱۴۰۳ ، سال بورس نبود» و همین اتفاق عاملی شد تا پول به سمت بازارهای دیگر حرکت کند.

به گزارش صدای بورس، حقیقت اینکه بورس ایران با اینکه توانست در سال اخیر رکوردهایی مانند سقف تاریخی شاخص و رکورد معاملات در یک روز را بزند اما اگر بخواهیم نگاه کلی داشته باشیم «سال ۱۴۰۳ ، سال بورس نبود» و همین اتفاق عاملی شد تا پول به سمت بازارهای دیگر حرکت کند.

اگر بخواهیم شاخص را ملاک قرار دهیم رشد نه چندان متحیر کننده ۲۸ درصد را مشاهده می‌کنیم و اگر بخواهیم ارزش دلاری دماسنج اقتصاد را نیز ملاک قرار دهیم؛ متوجه افت ۲۵- درصدی آن می‌شویم. در هر حال بازار رمزارز آن هم با ریپل و با رشد بالای ۲۸۰ درصدی خود، برنده رقابت نامطمئن و پرریسک شد و بعد از آن نیز طلا با میانگین سود ۱۰۰ درصدی توانست مدال نقره را کسب کند.

جای شکرش باقی...
البته باید این را هم یادآور شویم که حداقل بستری امن برای طلا در بازارسرمایه وجود داشت که بتواند اطمینان خاطری را نصیب مردم کند تا سرمایه‌های خود را در آن سرمایه‌گذاری کنند (اگر بانک مرکزی اجازه بدهد!) و این را هم فراموش نکنیم که سرمایه‌گذاری بر روی این صندوق‌ها در سال گذشته امن‌ترین سودآوری با بیشترین بازدهی بود و می‌توان آن را به نوعی برنده کل بازارها دانست. همچنین مواردی مانند مسکن نتوانستند در سال اخیر بازدهی قابل توجهی داشته باشند و تقریبا راکد بودند اما خودرویی‌ها موفق به کسب سود حداقلی شدند.

طلا سرمایه گذاری برای تمام فصول

شماره ۵۸۴ هفته نامه اطلاعات بورس

کد خبر 520452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =