بازدید بیش از یک میلیون نفر از برنامه‌های نوروزی پایتخت

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به برنامه‌های نوروزی در هشت نقطه پایتخت گفت: در این برنامه‌ها که با ماه مبارک رمضان تقارن پیدا کرده بود بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در مجموع بازدید کردند.

به گزارش صدای بورس، مصطفی زیبایی‌نژاد روز شنبه اظهار کرد: شهرداری تهران با آماده‌سازی یک محوطه ۹ کیلومتری در باغ راه حضرت زهرا (س) به استقبال نوروز رفت و برنامه‌های شاد و مفرحی را برای عموم شهروندان در نوروز امسال تدارک دید. علاوه بر مهمونی شهر در ۲۱ منطقه دیگر برنامه‌های فرهنگی برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان برگزار شد.

وی جشن رمضان در فرهنگسرای بهمن، ایجاد سیاه چادرهای اقوام و یک فضای گردشگری در بوستان لاله، ویژه‌برنامه «دهکده بهار ایران» در پارک ملت و افطارخانه بلوار کشاورز را از جمله این برنامه‌های فرهنگی در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان عنوان کرد.

وی ادامه داد: در مجموع، تخمین زده می‌شود که بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان در همه این برنامه‌ها همچون مهمونی شهر، افطارخانه بلوار کشاورز و دهکده‌های بهار ایران شرکت کردند.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران درباره برنامه «مهمونی شهر» گفت: این رویداد از ۲۶ اسفند آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان و شب عید فطر ادامه داشت. این برنامه شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و سرگرمی با استقبال گسترده شهروندان، به ویژه خانواده‌ها و کودکان روبه‌رو شد. علاوه بر این، پهنه ورزش و سرگرمی با همکاری سازمان ورزش تدارک شده بود که شامل امکاناتی همچون درشکه‌سواری، ترامپولین، ایرهاکی، پلی‌استیشن، فوتبال دستی و پینگ‌پنگ و بسیاری بازی دیگر بود.

وی تاکید کرد: در برنامه «مهمونی شهر»، ستاد گردشگری با استقرار سیاه چادرهای اقوام و ارائه خدمات به مردم، نقش مهمی ایفا کرد. همچنین، تعدادی از نشان‌های نوری سازمان زیباسازی در این برنامه مستقر شدند و مورد توجه عکاسان و بازدیدکنندگان قرار گرفتند.

زیبایی‌نژاد با اشاره به برگزاری چند رویداد خاص در جریان ویژه برنامه مهمونی شهر افزود: جشن ولادت امام حسن مجتبی (ع) و سفره افطاری هشت کیلومتری در طول باغ راه حضرت زهرا(س) یکی دیگر از این برنامه‌ها بود. همچنین در این روز بزرگ، کیک ۲ تُنی توسط منطقه یک شهرداری تهیه و در محله امامزاده حسن توزیع شد.

منبع:ایرنا

کد خبر 521305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =