تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۳

متخصصان ابزاری ساخته‌اند که از زیاد باز شدن دهان جلوگیری کرده و باعث لاغری می‌شود.

ابزار جدیدی برای کاهش وزن که از آهن‌ربا (مگنت) برای جلوگیری از زیاد باز کردن دهان استفاده می‌کند، توسط دانشمندان برای مقابله با چاقی ساخته شده است.

این دستگاه که توسط متخصصان پزشکی دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند و دانشمندان لیدز در انگلیس ساخته شده است، توسط دندانپزشکان نصب می‌شود و از اجزای مغناطیسی با پیچ و مهره استفاده می‌کند.

با این حال، این ابزار جدید در فضای آنلاین مورد انتقاد قرار گرفته است، زیرا مردم آن را به دستگاه شکنجه قرون وسطایی تشبیه می‌کنند.

دانشگاه اوتاگو در توئیتر خود اعلام کرد که این اولین دستگاه کاهش وزن برای کمک به مبارزه با اپیدمی جهانی چاقی است؛ دستگاهی که داخل دهان فرد قرار می‌گیرد و او را به رژیم غذایی مایع محدود می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این دستگاه که «کنترل رژیم دنتال السیم» نام دارد، به کاربران خود اجازه می‌دهد دهان خود را به عرض ۲ میلی‌متر باز کنند. این ابزار جدید لاغری در ابتدا به مدت دو هفته روی هفت زن چاق سالم در نیوزیلند آزمایش شد و رژیم غذایی مایع کم‌کالری به آن‌ها داده شد.

مقاله منتشرشده در مجله دندانپزشکی انگلیس گزارش داد که این گروه از زنان مقدار متوسط ۶٫۳۶ کیلوگرم (حدود ۵٫۱ درصد از وزن بدن خود) را از دست دادند.

اما شرکت‌کنندگان شکایت داشتند که استفاده از این دستگاه سخت است و باعث ناراحتی در صحبت کردن آن‌ها می‌شود. آن‌ها گفتند که احساس تنش دارند و به طور کلی احساس خوبی ندارند.

یک شرکت‌کننده از قوانین پیروی نکرد و در عوض مواد غذایی را که نباید می‌خورد، مانند شکلات، با ذوب کردن مصرف کرد.

پروفسور پل برونتون از دانشگاه اوتاگو گفت: اصلی‌ترین مانعی که جلوی کاهش وزن را می‌گیرد پیروی از قانون است که این ابزار به ایجاد عادت‌های جدید کمک می‌کند و سبب می‌شود که فرد در مسیر کاهش وزن قرار گیرد.

او گفت: این ابزار یک گزینه غیرتهاجمی، اقتصادی و جذاب به جای روش‌های جراحی است.

کنترل رژیم دنتال اسلیم با انتقادات آنلاین روبرو شده است، افرادی در توییتر گفته‌اند که برای رژیم غذایی مایع نیازی به شکنجه شدن ندارید.

بنا به گزارش دانشگاه اوتاگو، برای شفاف کردن کاربرد این دستگاه باید بگوییم که به عنوان یک ابزار کاهش وزن سریع یا طولانی مدت در نظر گرفته نشده است. بلکه هدف آن کمک به افرادی است که باید تحت عمل جراحی قرار گیرند و تا زمانی که وزن کم نکنند نمی‌توانند جراحی کنند.

تیم تحقیقاتی این محصول شامل داکتر جاناتان بودانسکی از لیدز و دکتر ریچارد هال از مشاوره RMH در لیدز بودند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان