تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰

چای سبز از جذب آهن جلوگیری می کند: بدانید کدام مکمل ها را نباید با هم مخلوط کرد و چرا؟

مکمل های خاصی وجود دارند که نباید با هم مصرف شوند

صدای بورس - مهراز حبیبی، بسیاری مکمل‌ها را سالم می‌دانند و مردم بر این باورند که اینها هیچ عارضه‌ای ندارند، به همین دلیل مکمل‌ها اکثراً بدون نسخه پزشک مصرف می‌شوند. اما باید دانست که مکمل‌هایی وجود دارند که با یکدیگر واکنش نشان می‌دهند و مصرف این مکمل‌ها با هم به بدن آسیب می‌رساند.نه فقط مصرف برخی مکمل‌ها باهم مضر هستند بلکه اگر از داروهای خاصی استفاده می‌کنید نیز باید بدانید برخی از آنها نباید با هم مصرف شود. در اینجا ترکیب‌های خاصی از مکمل‌ها وجود دارد که باید از مصرف همزمان آنها اجتناب کنید:

چای سبز و آهن

آیا می دانستید که چای سبز توانایی بدن در جذب آهن را کاهش می دهد؟ در حالی که همه ما می دانیم که ویتامین C جذب آهن را در بدن افزایش می دهد، چای سبز که به عنوان یکی از سالم ترین نوشیدنی ها شناخته می شود، در واقع در جذب آهن اختلال ایجاد می کند. آهن یک عنصر ضروری بدن است و نقش اساسی در ایمنی دارد. بنابراین اگر چای سبز مصرف می کنید، مطمئن شوید که در مصرف آن زیاده روی نکنید.

منیزیم و کلسیم

این یکی دیگر از دو ماده ی خطرناکی است که نباید با هم جمع شوند. منیزیم به جذب کلسیم کمک می کند و از این رو از بروز مشکلاتی در استخوان ها مانند پوکی استخوان جلوگیری می کند. با این حال، مصرف هر دو مکمل با هم باعث کاهش جذب منیزیم می شود که این منجر به کمبود منیزیم می شود، عنصر ضروری برای عملکرد اعصاب و عضلات، قند خون و کنترل فشار خون. سطوح پایین منیزیم در افراد مسن، دیابت نوع 2 یا بیماری های گوارشی یافت می شود.

ویتامین C و مس

ویتامین C نیازی به معرفی ندارد زیرا که به دلایل مختلفی استفاده می شود؛ مهمترین آنها تقویت کننده سیستم ایمنی و کاهش فشار خون هستند. به همین ترتیب مس نیز یک عنصر ضروری است. بافت همبند را ایجاد می کند و همچنین به کاهش خطر مرتبط با مشکلات قلبی کمک می کند. با این حال، علیرغم اینکه مکمل های این دو عنصر بسیار مهم هستند، نباید با هم مصرف شوند زیرا ویتامین C در توانایی بدن برای جذب مس اختلال ایجاد می کند.

ویتامین D،E و K

هنگامی که به طور جداگانه مورد بحث قرار می گیرد، می دانیم که هر یک از این ویتامین ها برای بدن انسان بسیار ضروری هستند. اما پزشکان توصیه می کنند که مکمل های این ویتامین ها را همزمان مصرف نکنید. زیرا وقتی با هم مصرف شوند، جذب ویتامین K توسط ویتامین D و E مختل می شود، بنابراین باید این ویتامین ها را با فاصله 2 ساعت مصرف کرد.

مس و روی

یکی دیگر از دوتایی خطرناک مس و روی است. روی شانس جذب مس را در بدن کاهش می‌دهد. به همین دلیل بیمار احتمالاً دچار خستگی، حساسیت به سرما و استخوان‌های شکننده می‌شود. در صورت نیاز، مکمل‌های مس و روی باید با فاصله دو ساعت مصرف شود تا شانس جذب آنها به حداکثر برسد.

چای سبز و عسل: چگونه می توانند با هم برای تقویت سلامتی کار کنند

چای سبز نوشیدنی محبوبی است که در سراسر جهان از آن لذت می برند. نوشیدن چای سبز ممکن است با کاهش خطر مرگ ناشی از بسیاری از بیماری های مزمن مرتبط باشد، اگرچه تحقیقات در مورد اثرات محافظتی آن دقیقاً ثابت نیست.

این چای اغلب با عسل جفت می شود تا تلخی آن را کاهش دهد و برای یک نوشیدنی داغ لذت بخش شیرینی ایجاد کند. عسل همچنین ممکن است برخی از مزایای سلامتی، از جمله خواص ضد میکروبی و ضد التهابی را ارائه دهد.

ارزش غذایی چای سبز

چای سبز، زمانی که با آب ترکیب می‌شود، نوشیدنی‌ای است که کالری ندارد، اما سرشار از مواد مغذی است، مانند پلی فنول‌ها و مواد معدنی که با فواید بسیاری برای سلامتی مرتبط هستند .

شما می توانید چای سبز را به دو صورت کافئین دار و بدون کافئین مصرف کنید. در حالی که واکنش همه افراد به کافئین متفاوت است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف متوسط کافئین ممکن است فوایدی مانند تمرکز بهتر داشته باشد و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد.

چای سبز و ماچا – گونه‌ای از چای تهیه‌شده از همان برگ‌ها – سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر ترکیبات هستند که نشان داده شده است خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و بیماری‌های تخریب‌کننده عصبی را کاهش می‌دهند. .

نوشیدن چای سبز همچنین ممکن است استرس را کاهش دهد که فواید سلامت روانی را به همراه دارد. این اثر ممکن است به محتوای ال-تینین چای سبز مربوط باشد .

تحقیقات اولیه روی ترکیبی که در چای سبز و سایر غذاهای گیاهی یافت می‌شود، نشان می‌دهد که چای سبز ممکن است اضطراب و استرس را کاهش دهد و برای سایر فواید بالقوه سلامت روان در حال بررسی است .

علاوه بر مبارزه با استرس، چای سبز کم کافئین نشان داده شده است که کیفیت خواب را بهبود می بخشد، که می تواند از سلامت کلی بهتر حمایت کند.

ارزش غذایی عسل

عسل شیرین کننده ای است که در طول تاریخ در بسیاری از فرهنگ ها به عنوان یک درمان طبیعی استفاده شده است. این ماده عمدتاً از کربوهیدرات ها تشکیل شده است و 1 قاشق چای خوری حدود 6 گرم شکر اضافه شده و 21 کالری را فراهم می کند .

به طور سنتی، عسل برای درمان هر چیزی از عفونت گلو و آسم گرفته تا اگزما و زخم ها استفاده می شد .

تحقیقات برخی از این کاربردها، به ویژه در درمان عفونت های تنفسی فوقانی و اگزما را پشتیبانی می کند.

امروزه عسل - به ویژه عسل خام - به دلیل آنتی اکسیدان هایش توجه را به خود جلب می کند. با این حال، مشخص نیست که آیا محتوای آنتی اکسیدانی مزیت واقعی برای سلامتی دارد یا خیر.

اگرچه عسل ممکن است فواید سلامتی بیشتری نسبت به سایر شیرین کننده ها داشته باشد، اما همچنان قند است و باید در حد اعتدال مصرف شود.

یک مطالعه نشان داد که عسل اثر متابولیکی مشابهی مانند شکر سفید و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر بدن دارد، اما تحقیقات دیگر در این زمینه ناسازگار است .

بنابراین، زمانی که عسل را به چای سبز خود اضافه کنید، مقدار کمتری بیشتر است.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند قند اضافه شده را به کمتر از 25 گرم برای زنان و 36 گرم برای مردان در روز نگه دارید، و دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها توصیه می کند که شکر اضافه شده را به 10٪ از کل کالری روزانه خود محدود کنید.

فواید چای سبز با عسل برای سلامتی

چای سبز و عسل هر دو به طور جداگانه برخی از مزایای سلامتی ممکن را ارائه می دهند، اما با هم ممکن است حتی بیشتر از آن را ارائه دهند.

چای سبز با عسل ممکن است به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند

هم چای داغ و هم عسل برای کاهش علائم گلودرد شناخته شده اند. اما نوشیدن چای سبز با عسل ممکن است مزایای بیشتری نسبت به تسکین گلو داشته باشد.

نوشیدن چای سبز با عسل می تواند به مدیریت علائم سرماخورگی کمک کند و احتمالاً خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش دهد، اما مشخص نیست که برای دریافت فواید آن چقدر باید بنوشید.

تحقیقات ارتباط بین کاتچین چای - ترکیبی که در چای سبز یافت می شود - و میزان کمتر آنفولانزا و همچنین علائم کمتر نشان داده است. عسل همچنین ممکن است به مدیریت علائم کمک کند .

با این حال، به یاد داشته باشید که چای سبز با عسل نمی تواند هیچ شرایطی را درمان کند.

شواهد در مورد میزان مصرف چای سبز برای دیدن فواید تسکین علائم مختلط است. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که حداقل 3 فنجان در روز مصرف شود، در حالی که برخی دیگر سطوح کاتچین موجود در 10 فنجان چای سبز را آزمایش کردند .

افزودن عسل به چای سبز ممکن است با کاهش مقداری تلخی آن را خوش طعم‌تر کند و باعث شود بیشتر بنوشید، که ممکن است به شما کمک کند.

چای سبز با عسل ممکن است برای دندان های شما مفید باشد

ممکن است شگفت آور باشد که یک نوشیدنی شیرین می تواند فوایدی برای دندان های شما داشته باشد، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که نوشیدن چای سبز با عسل ممکن است خطر پوسیدگی دندان را کاهش دهد.

یک مطالعه کوچک نشان داد که نوشیدن چای سبز و عسل با هم باعث کاهش باکتری استرپتوکوک موتانس - یکی از عوامل پوسیدگی دندان - در دهان افراد می شود .

سایر مطالعات قدیمی نشان داده اند که عسل ممکن است برای دندان های شما بهتر از شکر سفید باشد.

با این حال، تحقیقات به روز بیشتری در مورد اینکه چقدر نوشیدنی بی خطر است و اینکه آیا یک اثر محافظتی واقعی وجود دارد مورد نیاز است.

چای سبز با عسل ممکن است به مدیریت دیابت کمک کند

وقتی نوبت به مدیریت قند خون می رسد، نوشیدنی های بدون شیرینی بهترین گزینه هستند. با این حال، یک فنجان چای سبز با عسل ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت بی‌خطر – یا حتی مفید باشد.

یک تجزیه و تحلیل قدیمی از 17 مطالعه نشان داد که چای سبز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.

علاوه بر این، چندین مطالعه نشان داده است که عسل ممکن است بهتر از سایر انواع قند برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

با این حال، قبل از اینکه مطمئن شویم که چای سبز با عسل ممکن است این فواید را داشته باشد، تحقیقات به روز بیشتری مورد نیاز است. ما همچنین به تحقیقات بیشتری در مورد اینکه نوشیدن چای سبز همراه با عسل برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است، نیاز داریم.

اگر مبتلا به دیابت هستید، همچنان توصیه می شود که قندهای اضافه شده از جمله عسل را محدود کنید.

چند نکته در مورد نوشیدن چای سبز با عسل

به نظر می رسد چای سبز و عسل فواید بالقوه زیادی را ارائه می دهند - هم به صورت جداگانه و هم وقتی با هم میل شوند. با این حال، ممکن است چیزهای خوبی وجود داشته باشد.

چای سبز حاوی کافئین است. اکثر مردم مقداری کافئین را به خوبی تحمل می کنند، اما اگر به کافئین حساس هستید یا باردار هستید، ممکن است بخواهید مصرف خود را به یک یا دو فنجان در روز محدود کنید. همچنین می توانید چای سبز بدون کافئین را امتحان کنید.

کافئین موجود در چای سبز ممکن است خواب را مختل کند، بنابراین بهتر است میزان نوشیدنی خود را در بعدازظهر یا عصر محدود کنید، مگر اینکه کافئین بدون کافئین باشد .

علاوه بر این، توصیه می شود مصرف شکر اضافه شده را به کمتر از 10 درصد از کالری روزانه خود نگه دارید که شامل عسل نیز می شود. مراقب باشید که چقدر به چای خود اضافه می کنید و چند فنجان در روز می نوشید .

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و سرطان را کاهش دهد. همچنین ممکن است مزایای سلامت روانی را ارائه دهد.

عسل شیرین کننده ای است که در گذشته برای مصارف دارویی نیز استفاده می شده است. ممکن است فوایدی در تسکین گلودرد و درمان اگزما داشته باشد.

با این حال، هنگام نوشیدن این نوشیدنی، از کافئین و قند اضافه شده آن آگاه باشید. اگر به کافئین حساس هستید، از چای سبز بدون کافئین استفاده کنید یا روزانه یک تا دو فنجان به همراه کمی عسل بنوشید.

نتیجه گیری :

نوشیدن چای سبز تعدادی از فواید سلامت جسمی را ارائه می دهد و ممکن است فواید سلامت روانی نیز داشته باشد، اما تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

عسل یک شیرین کننده کالری است که به رژیم غذایی شما قند اضافه می کند. در حالی که ممکن است برخی از مزایای سلامتی کوچک را ارائه دهد، هنوز هم باید در مقادیر متوسط مصرف شود.

چای سبز و عسل هر دو فواید سلامتی بالقوه ای دارند و نوشیدن آنها با هم ممکن است مفیدتر باشد.