تخم مرغ به قدری سالم است که به آن "مولتی ویتامین طبیعت" می گویند و در صدر فهرست بسیاری از سوپر غذاها قرار دارد. در اینجا ۶ حقیقت سالم درباره تخم مرغ وجود دارد که ممکن است ندانید.

صدای بورس - مهراز حبیبی؛ تخم مرغ آنقدر مغذی است که اغلب از آن به عنوان "مولتی ویتامین طبیعت" یاد می شود.

آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان های منحصر به فرد و مواد مغذی قوی مغز هستند که بسیاری از افراد در آنها کمبود دارند.

در اینجا ۶ دلیل وجود دارد که چرا تخم مرغ یکی از سالم ترین مواد غذایی روی کره زمین است.

۱. تخم مرغ کامل در میان مغذی ترین مواد غذایی روی زمین است

در واقع، مواد مغذی موجود در آنجا به اندازه کافی برای تبدیل یک سلول لقاح یافته به یک بچه مرغ کامل است.

تخم مرغ سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های خوب و سایر مواد مغذی کمتر شناخته شده است.

تخم مرغ همچنین حاوی مقادیر کمی از تقریباً تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان از جمله کلسیم، آهن، پتاسیم، روی، منگنز، ویتامین E، فولات و بسیاری دیگر است.

یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۷۷ کالری، با ۶ گرم پروتئین با کیفیت، ۵ گرم چربی و مقدار کمی کربوهیدرات است.

درک این نکته بسیار مهم است که تقریباً تمام مواد مغذی در زرده وجود دارد، سفیده فقط حاوی پروتئین است.

خلاصه

تخم مرغ کامل فوق العاده مغذی است و در مقایسه با کالری حاوی مقادیر بسیار زیادی مواد مغذی است. مواد مغذی در زرده ها یافت می شود، در حالی که سفیده ها بیشتر پروتئین هستند.

۲. تخم مرغ کلسترول شما را بهبود می بخشد و خطر بیماری قلبی را افزایش نمی دهد

دلیل اصلی هشدار به مردم در مورد تخم مرغ این است که آنها مملو از کلسترول هستند.

یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۲۱۲ میلی گرم کلسترول است که در مقایسه با سایر غذاها بسیار زیاد است.

با این حال، منابع غذایی کلسترول تأثیر حداقلی بر سطح کلسترول خون دارند.

کبد شما در واقع هر روز کلسترول تولید می کند. مقدار تولید شده بستگی به مقدار مصرف شما دارد.

اگر مقدار زیادی کلسترول از غذا دریافت کنید، کبد شما کمتر تولید می کند. اگر کلسترول نخورید، کبد شما مقدار بیشتری از آن را تولید می کند.

موضوع این است که بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند که تخم مرغ در واقع نمایه کلسترول شما را بهبود می‌بخشد.

آنها کلسترول HDL ("خوب") را افزایش می دهند و تمایل دارند کلسترول LDL ("بد") را به یک زیرگروه بزرگ تغییر دهند که به شدت با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط نیست .

مطالعات متعددی بررسی کرده‌اند که چگونه خوردن تخم‌مرغ بر خطر بیماری قلبی تأثیر می‌گذارد و هیچ ارتباطی بین این دو پیدا نکرده است .

برعکس، تخم مرغ با فواید سلامتی مرتبط است.

یک مطالعه نشان داد که خوردن ۳ تخم مرغ کامل در روز مقاومت به انسولین را کاهش می دهد، HDL را افزایش می دهد و اندازه ذرات LDL را در افراد مبتلا به سندرم متابولیک افزایش می دهد.

با این حال، برخی از مطالعات نشان می دهد که خطر ابتلا به بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت افزایش می یابد. اگرچه این نیاز به تحقیقات بیشتری دارد و احتمالاً در مورد رژیم کم کربوهیدرات که در بسیاری از موارد می‌تواند دیابت نوع ۲ را معکوس کند، صدق نمی‌کند .

خلاصه

مطالعات نشان می دهد که تخم مرغ در واقع نمایه کلسترول را بهبود می بخشد. آنها کلسترول HDL (خوب) را افزایش می دهند و اندازه ذرات LDL را افزایش می دهند که باید خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

۳. تخم مرغ مملو از کولین است که یک ماده مغذی مهم برای مغز است

کولین یک ماده مغذی کمتر شناخته شده است که اغلب با ویتامین های B کمپلکس گروه بندی می شود.

کولین یک ماده مغذی ضروری برای سلامت انسان است و برای فرآیندهای مختلف بدن مورد نیاز است.

برای سنتز انتقال دهنده عصبی استیل کولین لازم است و همچنین جزء غشای سلولی است.

مصرف کم کولین در بیماری های کبدی، بیماری های قلبی و اختلالات عصبی نقش دارد.

این ماده غذایی ممکن است به ویژه برای زنان باردار مهم باشد. مطالعات نشان می دهد که مصرف کم کولین می تواند خطر نقص لوله عصبی را افزایش دهد و منجر به کاهش عملکرد شناختی در کودک شود.

بسیاری از مردم کولین کافی دریافت نمی کنند. به عنوان مثال، یک مطالعه در زنان باردار، کانادایی نشان داد که تنها ۲۳٪ به میزان کافی کولین دریافت کردند .

بهترین منابع کولین در رژیم غذایی، زرده تخم مرغ و جگر گاو است. یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۱۱۳ میلی گرم کولین است.

خلاصه

کولین یک ماده مغذی ضروری است که افراد کمی از آن به اندازه کافی استفاده می کنند. زرده تخم مرغ منبع عالی کولین است.

۴. تخم مرغ حاوی پروتئین های با کیفیت بالا با مشخصات اسید آمینه عالی است

پروتئین ها بلوک های اصلی ساختمان بدن هستند و هم اهداف ساختاری و هم عملکردی دارند.

آنها از آمینو اسیدهایی تشکیل شده اند که به یکدیگر متصل شده اند، به نوعی مانند مهره هایی روی یک رشته، و سپس به شکل های پیچیده تا می شوند.

حدود ۲۱ اسید آمینه وجود دارد که بدن شما از آنها برای ساخت پروتئین های خود استفاده می کند.

۹ مورد از اینها نمی تواند توسط بدنه تولید شود y و باید از رژیم غذایی بدست آید. آنها به عنوان اسیدهای آمینه ضروری شناخته می شوند.

کیفیت یک منبع پروتئین توسط مقادیر نسبی آن از این اسیدهای آمینه ضروری تعیین می شود. یک منبع پروتئینی که همه آنها را در نسبت های مناسب داشته باشد، یک منبع پروتئین با کیفیت بالا است.

تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین در رژیم غذایی است. در واقع، ارزش بیولوژیکی (معیار کیفیت پروتئین) اغلب با مقایسه آن با تخم مرغ ارزیابی می شود که امتیاز کامل ۱۰۰ داده می شود.

خلاصه

تخم مرغ منبع عالی پروتئین است و تمام آمینواسیدهای ضروری در نسبت های مناسبی دارند.

۵. تخم مرغ حاوی لوتئین و زیگزانتین است که از چشم محافظت می کند.

دو آنتی اکسیدان در تخم مرغ وجود دارد که می توانند اثرات محافظتی قدرتمندی بر روی چشم داشته باشند.

آنها لوتئین و زآگزانتین نامیده می شوند که هر دو در زرده یافت می شوند.

لوتئین و زآگزانتین تمایل به تجمع در شبکیه، بخش حسی چشم دارند، جایی که از چشم ها در برابر نور مضر خورشید محافظت می کنند .

این آنتی اکسیدان ها به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهند، که از دلایل اصلی اختلال بینایی و نابینایی در سالمندان هستند .

در یک مطالعه، خوردن ۱.۳ زرده تخم مرغ در روز به مدت ۴.۵ هفته باعث افزایش سطح زآگزانتین در خون ۱۱۴ تا ۱۴۲ درصد و لوتئین ۲۸ تا ۵۰ درصد شد .

خلاصه

تخم مرغ سرشار از آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین است که می تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را به شدت کاهش دهد.

۶. تخم مرغ برای صبحانه می تواند به کاهش چربی بدن کمک کند

تخم مرغ فقط حاوی مقادیر کمی کربوهیدرات است، اما مقدار زیادی پروتئین و چربی دارد.

آنها در مقیاسی به نام شاخص سیری، که معیاری است برای میزان کمک غذاها به سیری، امتیاز بسیار بالایی دارند .

به همین دلیل، دیدن مطالعات نشان می دهد که خوردن تخم مرغ برای صبحانه ممکن است منجر به کاهش چربی شود، تعجب آور نیست.

خلاصه

تخم مرغ بسیار سیر کننده است. در نتیجه، خوردن تخم مرغ برای صبحانه ممکن است باعث کاهش کالری دریافتی بعدا در روز و کاهش چربی شود.

همه تخم مرغ ها یکسان نیستند

مهم است که به خاطر داشته باشید که همه تخم‌ها یکسان ساخته نمی‌شوند.

مرغ ها اغلب در کارخانه ها پرورش داده می شوند، در قفس قرار می گیرند و با غذای غلات تغذیه می شوند که ترکیب نهایی مواد مغذی تخم های آنها را تغییر می دهد. بهتر است تخم مرغ های غنی شده با امگا ۳ یا مرتعی خریداری کنید که مغذی تر و سالم تر هستند.

با این حال، تخم مرغ های مرسوم در سوپرمارکت ها هنوز هم انتخاب خوبی هستند، اگر توانایی خرید یا دسترسی به بقیه را ندارید.

خلاصه

محتوای مواد مغذی تخم مرغ تا حد زیادی به نحوه تغذیه مرغ بستگی دارد. تخم مرغ های غنی شده با امگا ۳ یا مرتع شده از نظر مواد مغذی سالم غنی تر هستند.

تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاهایی است که می توانید پیدا کنید و تقریباً تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز را فراهم می کند.

علاوه بر این، تخم مرغ ارزان است، طعم عالی دارد و تقریباً با هر غذایی سازگار است.

آنها واقعا یک غذای فوق العاده استثنایی هستند.