به گزارش صدای بورس به نقل از وزارت اقتصادی و دارایی ایران، فرهاد دژپسند در هفدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و چین در پکن با بیان این مطلب اظهار داشت: در همین چارچوب رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت روابط سیاسی، اقتصادی و راهبردی با چین تاکید ویژه دارند.
وی با قدردانی از میزبانی صمیمانه چین در برگزاری کمیسیون اقتصادی مشترک گفت: برگزاری مستمر کمیسیون مشترک، نشانگر اهتمام دو کشور در اجرای برنامههای اقتصادی دوجانبه است.
دژپسند افزود: هفدهمین اجلاس مشترک دو کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است زیرا قرار است در این اجلاس یک روابط بنیادین و راهبردی را پی ریزی کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد مباحثی که امروز مطرح میشود به طور بنیادین خیلی از مسائل میان دو کشور را پیش ببرد.
دژپسند همچنین اظهار امیدواری کرد جلسات کمیشسیون مشترک نقش مهمی در تحقق این خواستهها داشته باشد.
وی تصریح کرد: بهترین تحول و نقطه عطف در روابط دو کشور، سفر سال ۲۰۱۶ 'شی جین پینگ' به تهران با امضای ۱۷ سند همکاری بود و اکنون معتقدیم این اسناد باید با سرعت عملیاتی شود و اسناد جدید هم به امضا برسد.
گفتنی است، هفدهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و چین امروز (سه شنبه) با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران و وزیر بازرگانی جمهوری خلق چین در پکن برگزار شد.
در این اجلاس 'فرهاد دژپسند' وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران و «ژانگ شأن» وزیر بازرگانی چین، راهکارهای گسترش همکاریهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در حوزههای سرمایه گذاری، تجاری، مالی و بانکی، ارتباطات، انرژی و محیط زیست، کشاورزی، علمی، آموزشی، فرهنگی و گردشگری را بررسی کردند.
دو طرف در این نشست ضمن تاکید بر توسعه و تقویت روابط دو جانبه، خواستار رفع موانع احتمالی بر سر راه توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور شدند.
در حاشیه این نشست، دو یادداشت تفاهم همکاری میان اتاق بازرگانی چین و ایران و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق صادر کنندگان و وارد کنندگان دارو چین امضا شد.
دیدار با وزیر بازرگانی، دیدار با تجار ایرانی و چینی و حضور در همایش فرصتهای سرمایه گذاری مشترک از دیگر برنامههای سفر دو روزه وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران به چین بود.
گفتنی است، شانزدهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و چین در تهران برگزار شده بود.
نظر شما