صدای بورس - وحید بلالی؛ لوله و ماشین سازی ایران یکی از شرکتهای فلزاتی است که توانسته لولههای نشکن، دیگ شوفاژ و سایر محصولات چدنی را در بازار داخلی و صادراتی به فروش برساند.
سود ناخالص فلوله نسبت به سال گذشته تفاوت زیادی نداشته و با افزایش کمی روبرو بوده و به ۷۱ میلیارد تومان رسیده، اما سود خالص این نماد از ۸۷۳ میلیون تومان در سال گذشته به ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده که قابل توجه است.
این نماد هزینههای فروش و اداری بالایی دارد، البته نسبت به سال گذشته این هزینهها تنها ۱۷ درصد افزایش یافته اما باز هم قابل توجه بوده و در محدوده ۵۵ میلیارد تومان است، شرکت میتواند با راهکارهای جدید این هزینه را کنترل کند.
البته یکی از هزینههای گزاف این شرکت، هزینه انرژی (آب، برق، گاز و سخت) بوده که از ۴ میلیارد تومان در سال ۹۹ به ۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسیده و ۵ برابر شده است، پیش بینی شده این میزان در سال ۱۴۰۱ تنها ۴ میلیارد تومان افزایش داشته باشد.
تحلیل قیمتی
فلوله از سقف تاریخی خود بیش از ۷۳ درصد ریزش کرده بود اما در چهار ماه گذشته پرتقاضا شده و توانسته از سقف تاریخی خود تنها ۳۹ درصد فاصله داشته باشد، حال باید دید این اختلاف را باز هم میتواند کمتر کند یا خیر؟
فلوله همان ماه دوم پرتقاضا شدن توانست از کانال نزولی چندین ماهه خود خارج شود، البته این نماد از سد مقاومت کیجون هم گذشته و تنکان هم گارد صعودی گرفته است.
سفارشات هفتگی فلوله به سمت بالا جمع شده و باید دید این روند در روزهای بعد نیز تکرار می شود یا خیر؟
۳۳ درصد سهامداران عمده این نماد حقوقی و ۴ درصد نیز حقیقی هستند، جزئیات معاملات حقیقی و حقوقی در روز یکشنبه عبارت است از:
در محدوده مثبت
- خرید حقیقی: ۴۳.۲ میلیون سهم
- سرانه: ۳۱ میلیون تومان
- فروش حقیقی: ۴۲.۶ میلیون سهم
- سرانه: ۲۴ میلیون تومان
- فروش حقوقی: ۶۰۰ هزار سهم
در صف خرید
- خرید حقیقی: ۵۶.۳ میلیون سهم
- سرانه: ۲۹ میلیون تومان
- فروش حقیقی: ۵۷.۲ میلیون سهم
- سرانه: ۵۶ میلیون تومان
- خرید حقوقی: ۹۳۶ هزار سهم
مجموع خرید
حجم: ۲۱.۱ میلیون سهم
ارزش: ۴.۸ میلیارد تومان
مجموع فروش
حجم: ۵۰.۲ میلیون سهم
ارزش: ۱۱.۶ میلیارد تومان
عرضه حقیقی در این نماد در روز یکشنبه در یک ساعت پایانی معاملات به قدری زیاد بوده و اگر این روند ادامه داشته باشد می تواند این نماد را دچار نوسان کند.
نظر شما