چه کسانی بازدهی ۱۵۰۰ درصدی گرفتند؟

هدف از سرمایه گذاری در صندوق «صندوق سرمایه‌گذاری اندیشه خبرگان سهام» کسب بازدهی پایدارتر و بالاتر از کل بازار سرمایه است. همچنین سعی بر این است که بدون افزایش ریسک، بازدهی حداکثری نصیب سرمایه‌گذاران شود.  

شرکت کارگزاری خبرگان سهام پس از دریافت مجوزهای لازم از اواخر سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را آغاز کرد. در حال حاضر دو صندوق سرمایه‌گذاری در این مجموعه مشغول فعالیت هستند که در ادامه ضمن معرفی این صندوق‌ها مروری بر عملکرد آن‌ها نیز خواهیم داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری اندیشه خبرگان سهام
اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴، نخستین صندوق این شرکت در گروه صندوق‌های سهامی، آغاز به کار کرد. خالص ارزش دارایی‌های صندوقِ اندیشه خبرگان سهام، با رشدی ۳۱ درصدی در یک‌سال گذشته، از مرز ۱۷۱۷ میلیارد ریال نیز فراتر رفته است. سهم بازار سهام از پرتفوی این صندوقِ سهامی حدود ۸۹ درصد است و در بین صنایع مختلف، مدیران صندوق بیشترین سرمایه‌گذاری را در گروه‌های «محصولات شیمیایی»، «شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی» و «فلزات اساسی» داشته‌اند. با بهبود شرایط بازار سهام در سال ۱۴۰۱، سطح بازدهی سالانۀ این صندوق نیز به بالای ۴۴ درصد افزایش یافته است و در افقی بلندمدت نیز بازدهی مرکب صندوق در حدود ۷ سال فعالیت، حاکی از بازدهی‌ای ۲۱۸۰ درصدی است.

صندوق اختصاصی بازارگردانی خبرگان اهداف
صندوق خبرگان اهداف، صندوقی جوان است که در گروه صندوق‌های بازارگردانی مشغول به فعالیت است؛ با توجه به نوع صندوق، حدود ۷۶ درصد از دارایی‌های صندوق صرف بازارگردانی سهام شده و حدود ۱۹ درصد از دارایی‌های آن در قالب سپردۀ بانکی و وجه نقد نگهداری می‌شود. خالص ارزش دارایی‌های صندوق نیز با جهشی ۷۱۳ درصدی از حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ به حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ رسیده است.
در جدول مشروح عملکرد صندوق‌های این شرکت را مشاهده می‌کنید.

چه کسانی بازدهی ۱۵۰۰ درصدی گرفتند؟

تنوع بخشی دارایی‌ها
با توجه به حساسیت سرمایه‌گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری و اهداف سودآوری صندوق، ایجاب می‌کند تا فرآیندهای مرتبط با سرمایه‌گذاری‌ها در یک چارچوب منظم و پویا برنامه‌ریزی و اجرا شود تا از این طریق حداکثرسازی منافع دارندگان واحدهای سرمایه‌گذاری تأمین شود. هدف از سرمایه گذاری در صندوق «صندوق سرمایه‌گذاری اندیشه خبرگان سهام» کسب بازدهی پایدارتر و بالاتر از کل بازار سرمایه است. همچنین سعی بر این است که بدون افزایش ریسک، بازدهی حداکثری نصیب سرمایه‌گذاران شود.
با توجه به اهداف کلی صندوق، استراتژی‌های آن کسب بازده بیشتر از شاخص بورس از طریق استراتژی خرید و نگهداری اوراق بهادار تهران و تبادل و به روز رسانی دارایی‌ها در صورت انحراف از اهداف صندوق، خرید سهام ارزشی و با نقدشوندگی بالا، شناسایی صنایع برتر دوره و سرمایه گذاری در آنها، استفاده هم زمان از تحلیل‌های بنیادی و تکنیکی جهت بررسی ارزش دارایی‌ها، تنوع بخشی دارایی‌ها در میان گروه‌ها و طبقه‌های مشخص شده برای اجتناب از ریسک غیر سیستماتیک، استفاده از تحلیلگران و مشاوران با تجربه و افزایش پایدار در مجموع خالص ارزش دارایی‌های صندوق به منظور بهره مندی هر چه بیشتر از صرفه جویی‌های ناشی از مقیاس است.

منبع: شماره ۴۴۸ هفته نامه اطلاعات بورس

کد خبر 453243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =