۱۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
کلاهبرداری با سود سهام عدالت

مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و نشان سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک افراد را به صفحات جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ هدایت می‌کنند.

به گزارش صدای بورس، با مطرح شدن واریز سود سهام عدالت برای جاماندگان کلاهبرداران فرصت را غنیمت شمرده و به کاسبی خود (دست کردن در جیب مردم) رونق داده اند. سپرده گذاری مرکزی هم که متولی واریز سود سهام عدالت است برای پیشگیری از فریب خوردن مردم اطلاعیه را صادر کرده و به مردم هشدارهای لازم را داده است.

سود سهام عدالت بهانه‌ای چشمگیر برای کلاهبرداری!

سود سهام عدالت بهانه‌ای چشمگیر برای کلاهبرداری/با اسم سود سهام عدالت جسب کلاهبرداران پر می‌شود! /سود سهام عدالت به اسم مردم به کام کلاهبرداران

در این اطلاعیه آمده است به تازگی مجرمان سایبری با ترفندی جدید و با ارسال پیامک و یا پیام در شبکه‌های اجتماعی با نام واریز سود سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از مردم هستند.

پیام‌های جعلی که به تازگی منتشر شده است، از مخاطبین درخواست می‌کند که برای دریافت سود سهام خود از طریق لینک آلوده اقدام کند که سهامداران می‌بایست نسبت به این اقدام کلاهبردارانه آگاه باشند.


بیشتر بخوانید: خبر خوش برای سهامداران « عدالت » / این صندوق‌ها هم بازارگردان‌دار می شوند



امید ارباب مدیر امنیت اطلاعات سپرده گذاری مرکزی گفت: شرکت سپرده گذاری مرکزی برای واریز سود سهام عدالت پیامکی ارسال نمی‌کند. با توجه به کلاهبرداری‌های جدید که در خصوص سود سهام عدالت انجام شده افراد باید این نکته را توجه داشته باشند که هیچ ارگانی از طریق شماره موبایل‌های شخصی اقدام به ارسال پیامک نمی‌کند نکته مهم‌ترین این که تمام سامانه‌های دولتی با پسوند.IR تمام می‌شوند و پسوندهای دیگر مورد اعتماد و قبول نیستند افراد در صورت مواجه با چنین مواردی حتما با سامانه ۱۵۶۹ تماس حاصل کنند.

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر سهام دار فاقد اطلاعات معتبر وجود دارد

آقای حسنلو معاون فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: هم اکنون قریب به یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از سهامداران سهام عدالت وجود دارند که تا کنون اطلاعات معتبر به ویژه شماره شبای معتبر از آن‌ها نداریم تا بتوان سودی برایشان واریز شود.

به گفته او نزدیک به دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از این افراد طبق آمار در قید حیات هستند، ولی شماره شبای معتبر از این افراد وجود نداشته که بتوان سود را برای آن‌ها واریز کنیم طی یک مرحله واریزی که در خرداد امسال بود حدود ۲۰۰ هزار نفر از این افراد شناساسی و واریز برای آن‌ها انجام شد.

حسنلو می‌گوید سهامداران می‌توانند در سامانه جامع اطلاعات مشتریان سجام ثبت نام و بعد از آن احراز هویت کنند تا پس از راستی آزمایی اطلاعات امکان واریز سود فراهم شود. مبلغ سود سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی مربوط به عملکرد سال سال ۹۸ حدود ۱۹۰ هزار تومان و این سود مربوط به عملکرد سال ۹۹ حدود ۵۸۲ هزار تومان است.

جاماندگان سود سهام عدالت چه کسانی هستند؟

حسین قشمی، مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت مهم‌ترین دلایلی است که باعث شد تا سود سهامداران به حساب آن‌ها واریز نشود.

پیش از این مطرح شده بود دومین مرحله واریزی سودی سهام عدالت برای جاماندگانی که اطلاعات خود را اصلاح کرده باشند تا پایان تیر خواهد بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان علاوه بر این افراد برای دریافت هرگونه اطلاعات در زمینه سهام عدالت صرفا از طریق وب‌سایت‌های رسمی شرکت سپرده گذاری مرکزی نشانی www.csdiran.ir، www.sejam.ir و sahamedalat.ir که قابل اعتماد است می‌توانند اقدام کنند.

کد خبر 454821

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • تعیین تکلیف تعاونی‌های سهام عدالت تا یک ماه دیگر

    تعیین تکلیف تعاونی‌های سهام عدالت تا یک ماه دیگر

    رئیس فراکسیون سهام عدالت از تعیین تکلیف تعاونی‌های سهام عدالت در مجلس شورای اسلامی تا یک ماه آینده خبر داد.

  • فعلاً امکان فروش سهام عدالت وجود ندارد

    فعلاً امکان فروش سهام عدالت وجود ندارد

    مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه اکنون هیچ تصمیمی برای فروش سهام عدالت به روش مستقیم و غیرمستقیم اتخاذ نشده است، گفت: از همان ابتدا ماهیت سهام عدالت نگهداری از این سهام توسط سهامداران بود تا بتوانند به صورت سالانه از محل سود این سهام منتفع شوند.

  • مبلغ واریز سود سهام عدالت اعلام شد

    مبلغ واریز سود سهام عدالت اعلام شد

    شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: سود سهام ۱۱ شرکت که شامل بیش از یک میلیون و ۲۴۳ هزار سهامدار می شود در پایان هفته اول تیر ماه سال جاری از طریق اطلاعات سامانه سجام پرداخت شد.

  • ۴۰۰ میلیارد تومان در جیب ۳ میلیون سهامدار

    ۴۰۰ میلیارد تومان در جیب ۳ میلیون سهامدار

    شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، اعلام کرد: از ابتدای سال تا پایان خرداد ۱۴۰۱، سود سنواتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار سهامدار به مبلغ بیش از ۴ هزار میلیارد ریال، از ۴۴ شرکت دریافت و به حساب مردم واریز شده است.

  • سودهای مردم پس از سال‌ها به دست‌شان رسید

    واریز سود سنواتی دو میلیون و ۷۶۷ هزار سهامدار

    سودهای مردم پس از سال‌ها به دست‌شان رسید

    پس از سال‌ها سودهای رسوب شده شرکت‌های بورسی از طریق سامانه سجام به دست مردم رسیده و تا کنون سود سنواتی دو میلیون و ۷۶۷ هزار سهامدار پرداخت شده است؛ اتفاقی که یک کارشناس بازار سرمایه آن را موجب تقویت نقدینگی موجود در بازار و افزایش قدرت خریداران می‌داند.

  • نامه تند سعید اسلامی بیدگلی به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس

    نامه تند سعید اسلامی بیدگلی به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس

    سعیداسلامی بیدگلی، دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران در نامه ای به  پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نسبت به پیش‌نویس جدید اصلاح قانون بازار اوراق بهادار، انتقاداتی کرد.

  • اخبار جدید سهام عدالت

    اخبار جدید سهام عدالت

    سهام عدالت در هفته دوم تیرماه با کاهش ارزش روبه رو شد تا نسبت به دوران اوج بازار سرمایه در سال ۹۹، افت ۵۵ درصدی را داشته باشد.

  • اجرای بی سروصدای ممنوعیت واردات گوشی آیفون

    اجرای بی سروصدای ممنوعیت واردات گوشی آیفون

    از ابتدای امسال، بارها موضوع ممنوعیت واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار مطرح و اقدامات سوال برانگیزی در این رابطه صورت گرفت ولی مسئولان مربوطه آن را تکذیب کردند، اما ابلاغ درآمدهای گمرکی قانون بودجه، نشان‌دهنده افت شدید حقوق ورودی این گوشی‌ها از ۲۵۰۰ میلیارد به ۱۰۰ میلیارد تومان است که می‌تواند مهر تائیدی بر اعمال محدودیت و ممنوعیت واردات باشد؛ مگر تصمیم دیگری اخذ شود.

  • انانیموس سایت های دولتی را هک کرده است؟

    انانیموس سایت های دولتی را هک کرده است؟

    طی روزهای گذشته یک گروه هکری مدعی شده است که چندین سایت دولتی ایران را هک کرده و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کرده‌ است اما برخی کارشناسان حوزه امنیت سایبری معتقدندهکی انجام نشده و این موضوع بیشتر جنبه روانی داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =