هفته آینده تکلیف واردات گوشی آیفون معلوم می شود

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی از تعیین تکلیف تخصیص ارز موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار در هفته آینده خبر داد و گفت: از ۲۴ اردیبهشت، واردات موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار تامین ارز نشده و واردات موبایل‌های زیر ۶۰۰ دلار هم به صورت قطره چکانی در حال انجام است.

به گزارش صدای بورس،محمدرضا عالیان ، با بیان اینکه از ۲۴ اردیبهشت واردات موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار مختل شده است، اظهار کرد: در این مدت تامین ارز این کالاها انجام نشده است. همچنین کمیته اقدام ارزی هفته آینده در مورد تخصیص ارز موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار تصمیم می‌گیرد.

وی با بیان اینکه واردات موبایل‌های زیر ۶۰۰ دلار هم به صورت قطره چکانی در حال انجام است، گفت: البته با توجه به وجود ذخایر موبایل، این وضعیت هنوز تاثیری بر قیمت‌ها نداشته، اما اگر همین روند ادامه داشته باشد، در آینده، به ویژه در ماه‌هایی که تقاضا افزایش می‌یابد، مثل آغاز سال تحصیلی، بازار با مشکل روبه‌رو خواهد شد.


بیشتر بخوانید: واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار عملا متوقف است


سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی با بیان اینکه بلاتکلیفی تخصیص ارز موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار باعث افزایش قاچاق از طریق سوء استفاده رویه مسافری شده، تصریح کرد: در حال حاضر موضوع مهم برای این صنف تعیین تکلیف تامین و تخصیص ارز موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار است تا جلوی قاچاق گرفته شود. بخشی از کالاها هم در گمرک بلاتکلیف و منتظر تصمیم کمیته اقدام ارزی است.

به گفته وی مصرف موبایل در کشور ماهانه یک تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است.

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی دو هفته پیش هم گفته بود که در حال حاضر به دلیل مشکلات مربوط به تامین ارز، واردات آیفون قانونی است، اما شدنی نیست و در مقابل، واردات غیرقانونی، ممنوع، اما شدنی است، از منتفی شدن تهاتر ارز خشکبار با موبایل خبر داده بود.

گفتنی است اواخر اردیبهشت ماه اخباری مبنی بر ممنوعیت واردات آیفون منتشر شد، اما چند روز بعد این وضعیت به اختلال سیستمی نسبت داده شد و اعلام شد که ممنوعیتی در واردات هیچ کدام از برندهای موبایل وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، اما در همان روزهایی که اخبار حاکی از انتقال گوشی آیفون به گروه ۲۷ و ممنوعیت واردات آن بود، رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی با ادعای افزایش چند میلیونی قیمت این مدل گوشیها در یک روز گفته بود که در این شرایط برخی آژانس‌های مسافرتی اطلاعات مسافران را بدون اطلاع آنها می‌فروشند و موبایل به اسم آن‌ها (به صورت قاچاق) وارد کشور می‌شود. این موبایل‌ها رجیستر می‌شوند، اما خدمات پس از فروش ندارند که باعث می‌شود مردم در سطح عرضه به مشکل بربخورند.

کد خبر 454912

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • بررسی اثر بازی استراتژیک چین در خاورمیانه

    بررسی اثر بازی استراتژیک چین در خاورمیانه

    چین منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی زیادی در افغانستان دارد. در بعد امنیتی، پکن با تهدید گروه‌های شبه‌نظامی که در خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، مواجه است. از برجسته‌ترین این گروه‌ها می‌توان به جنبش اسلامی ترکستان شرقی (ETIM) که یک سازمان افراط‌گرای اسلامی است که توسط تندروان اویغور در غرب چین تأسیس شده است، اشاره کرد.

  • واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار عملا متوقف است

    واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار عملا متوقف است

    دبیر انجمن واردکنندگان موبایل با بیان اینکه برای واردات گوشی های بالای ۶۰۰ دلار، ارزی تخصیص داده نمی شود، گفت: به دلیل کاهش تقاضا، فروشندگان کالاها را با زیان و زیر قیمت می فروشند.

  • خشکبار چقدر گران شد؟

    خشکبار چقدر گران شد؟

    در این خبر به بررسی قیمت انواع خشکبار در بازار پرداختیم.

  • کاهش شیب افزایش قیمت گوشی موبایل/ جدول

    کاهش شیب افزایش قیمت گوشی موبایل/ جدول

    بررسی قیمت‌ها در بازار تلفن همراه حاکی از توقف نوسانات شدید قیمتی در این بازار در روزهای اخیر است.

  • اجرای بی سروصدای ممنوعیت واردات گوشی آیفون

    اجرای بی سروصدای ممنوعیت واردات گوشی آیفون

    از ابتدای امسال، بارها موضوع ممنوعیت واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار مطرح و اقدامات سوال برانگیزی در این رابطه صورت گرفت ولی مسئولان مربوطه آن را تکذیب کردند، اما ابلاغ درآمدهای گمرکی قانون بودجه، نشان‌دهنده افت شدید حقوق ورودی این گوشی‌ها از ۲۵۰۰ میلیارد به ۱۰۰ میلیارد تومان است که می‌تواند مهر تائیدی بر اعمال محدودیت و ممنوعیت واردات باشد؛ مگر تصمیم دیگری اخذ شود.

  • واردات گوشی کم شد

    واردات گوشی کم شد

    اعلام معاون گمرک ایران از کاهش واردات گوشی تلفن همراه به ۷۲۷.۸ میلیون دلار در سه ماه اول امسال حکایت دارد.

  • کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید آجیل و خشکبار

    کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید آجیل و خشکبار

    مشاور اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد بارندگی‌ها و سیل‌های اخیر ۱۰ تا ۱۵ درصد بر میزان تولید خشکبار تاثیر گذاشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =