۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
شیرخشک گران شد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد خاطر نشان کرد: اگر روند توقف تولید ادامه داشته باشد در نهایت تولیدکنندگان متهم خواهند شد که چرا تولید نمی‌کنند و در نهایت دولت اقدام به واردات می‌کنند این در حالیست که تولیدکنندگان داخلی توانایی تولید ۹۵ درصد از نیاز کشور را دارند.

به گزارش صدای بورس، هانی تحویل‌زاده ، با اشاره به توقف ۴۰ درصدی خط تولید شیر خشک نوزاد در کشور، گفت: بعد از نیمایی شدن عوارض گمرکی، هزینه‌های تولید به‌ویژه هزینه گمرک افزایش چشم‌گیری کرد؛ به عبارت دیگر در حال حاضر هزینه ترخیص مواد اولیه از گمرک با هزینه خرید مواد اولیه برابری می‌کند.

این فعال اقتصادی با اشاره به عدم اصلاح قیمت‌گذاری شیر خشک، بیان کرد: تولید شیرخشک نوزاد در کشور با مشکل جدی مواجه شده است چراکه هنوز قیمت این محصول از سوی دستگاه‌های مربوطه اعلام نشده است؛ سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این مهم تاکنون اقدامی در راستای اعلام و ابلاغ قیمت‌های جدید نکرده و نمی‌دانیم که با چه منطقی از اعلام قیمت‌های جدید خودداری می‌کند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد ادامه داد: سازمان حمایت کمیسیون قیمت‌گذاری را تشکیل و قیمت‌ها را تعیین کرد؛ اما به تولیدکنندگان قیمت‌ها ابلاغ نمی‌شود چراکه ستاد تنظیم بازار نیز می‌خواهد بر قیمت‌ها نظارت کند.


بیشتر بخوانید: شیر مازاد تبدیل به شیرخشک می‌شود


وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو تولیدکنندگان را به نظر نهایی ستاد تنظیم بازار ارجاع می‌دهد، تصریح کرد: شیرخشک در دسته داروها قرار دارد از این‌رو قیمت آن در کمیسیون قیمت‌گذاری سازمان غذا و دارو تعیین می‌شود و ارتباطی به ستاد تنظیم بازار ندارد؛ اینجا این پرسش مطرح است که چند ارگان باید در قیمت‌های اعمال نظرکند؟

تحویل‌زاده تولید را زیان‌ده عنوان کرد و افزود: اگر روند توقف تولید ادامه داشته باشد در نهایت تولیدکنندگان متهم خواهند شد که چرا تولید نمی‌کنند و در نهایت دولت اقدام به واردات می‌کنند این در حالیست که تولیدکنندگان داخلی توانایی تولید ۹۵ درصد از نیاز کشور را دارند.

به گفته وی؛ برای مسئولان اهمیتی ندارد که خط تولید شیر خشک نوزاد در کشور متوقف شود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد مشکل تامین شیرخشک‌های رژیمی در کشور را به عدم قیمت‌گذاری در کشور نسبت داد و افزود: در ۱۵ سال اخیر مشکل شیر خشک رژیمی نداشتیم اما سخت‌گیری‌های اخیر باعث شد که تولیدکنندگان نتواند مواد اولیه وارد کنند و تولید صرفه اقتصادی ندارد.

به گزارش ایلنا، رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با بیان اینکه ارزبری تولید از واردات کمتر است، تصریح کرد: واردات ۳ تا ۴ یورو ارزبری دارد این در حالیست که تولید ۲ تا ۲.۵ یورو هزینه می‌برد در حال حاضر شیرخشک تولیدی در ایران بالاترین کیفیت را در دنیا دارد و کسی نمی‌تواند ادعا کند که بهتر از تولیدکنندگان ایرانی تولید می‌کند.

کد خبر 457404

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • گرانی سرسام آور کالاهای اساسی/ برنج ۱۸۸ درصد گران شد!

    گرانی سرسام آور کالاهای اساسی/ برنج ۱۸۸ درصد گران شد!

    روایت رسمی دولت از قیمت اقلام اساسی منتشر شد، به طوری که این گزارش، روغن مایع با افزایش ۳۲۷.۵ درصدی قیمت در تیرماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته، رکورددار گرانی در میان کالاهای دیگر بوده است.

  • فرصت طلاییِ صادرات شیرخشک را از دست دادیم

    فرصت طلاییِ صادرات شیرخشک را از دست دادیم

    قائم مقام نظام صنفی کشاورزی با بیان اینکه سال گذشته فرصت طلایی صادرات شیرخشک را از دست دادیم، گفت: تصمیم گیری نهایی در حوزه صادرات و حذف تعرفه باید بر عهده وزارت جهاد باشد.

  • یورو در تهران گرانتر از جهان!

    یورو در تهران گرانتر از جهان!

    دلار تهران با کانال ۲۹ ملاقات کرد/ سکه وارد کانال ۱۳ شد/ یورو در تهران گرانتر از جهان شد/ توافق شود دلار چقدر می‌ریزد؟

  • شیر خشک گران شد

    شیر خشک گران شد

    دبیرانجمن‌تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: طبق کمیسیون قیمت گذاری سازمان حمایت هفته گذشته قیمت شیرخشک نوزاد و رگولار ۲۰ درصد افزایش یافت.

  • شیر مازاد تبدیل به شیرخشک می‌شود

    شیر مازاد تبدیل به شیرخشک می‌شود

    مدیر عامل اتحادیه دامداران گفت: قرار است شیرخام تولیدی مازاد با نرخ مصوب توسط تشکل‌های اتحادیه دامداران خریداری و پس از تبدیل آن به شیرخشک، صادر شود.

  • مالیات بر ارزش افزوده واردات شیرخشک و دارو کم شد

    مدیرکل دفتر واردات گمرک ایران از ابلاغ مصوبه کاهش مالیات بر ارزش افزوده به گمرک خبر داد و گفت: از سوم آبان نرخ مالیات بر ارزش افزوده واردات مواد اولیه دارو، شیرخشک اطفال و تجهیزات و ملزومات پزشکی و توانبخشی به یک و دو درصد کاهش یافته است.

  • افزایش ۸۷ درصدی نرخ شیرخام

    احتمال کاهش ۳۰ درصدی مصرف در خردادماه

    افزایش ۸۷ درصدی نرخ شیرخام

    عضو هیئت مدیره انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی گفت: عمده صادرات محصولات لبنی ما به کشورهای عراق، افغانستان و پاکستان است و از آنجایی‌که این محصولات حدود ۲ برابر افزایش نرخ را تجربه کردند تردید نداشته باشید که این کشورها برای خرید لبنیات با نرخ جدید مقاومت خواهند کرد.

  • اموال تملیکی شفاف سازی کند

    اموال تملیکی شفاف سازی کند

    دلایلی نظیر زمانبر بودن صدور کد رهگیری سبب افزایش قابل توجه تعداد محموله‌های متروکه شده است. تغییر نرخ محاسباتی در گمرک نیز باعث شده تا درآمدهای کارمزد ۲.۵ درصدی سازمان اموال تملیکی به شدت رشد کند که لازم است این سازمان در این خصوص شفاف‌سازی کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۴:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
    0 0
    واقعا دستشون درد نکنه خیلی به فکر جوانی جمعیت وزادواج بچه دارشدن جوانان هستن با این گرونی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!