هنوز هیچ دامی از کشور خارج نشده

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با اشاره به اینکه ۴ میلیون راس دام سبک مازاد در کشور داریم، گفت: هنوز هیچ دام زنده‌ای صادر نشده است.

به گزارش صدای بورس، افشین صدر دادرس ، آخرین وضعیت صادرات دام زنده را تشریح کرد و گفت: هنوز هیچ دامی از مرزها خارج نشده و حتی به قرنطینه هم نرفته است.

وی علت کندی روند صادرات دام را وجود ابهاماتی در شیوه نامه صادرات دام دانست و افزود : مصوبه امسال شورای قیمت گذاری  در خصوص صادرات دام مصوبه خوبی بود، اما شیوه نامه آن بسیار پیچیده و دارای ابهامات بسیاری است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: مراجع مختلف تصمیم گیری در این شیوه نامه باعث می شود رفت و برگشت ایجاد شود و فرآیند طولانی شود.

وی تصریح کرد: برای هر استانی سهمیه‌ای قرار دادند و به هر استانی عددی برای صادرات رسیده است و این باعث شده در خوزستان که تراکم و تقاضای خروج دام از استان بالا است با تقسیم سقف آن به تعداد متقاضیان، میزان سهمیه‌ای که به هر متقاضی می رسد بسیار کم باشد.


بیشتر بخوانید:کندی در روند صادرات دام زنده 


این فعال صنعت دامپروری عنوان کرد: ظرفیتی که یک لندینگ کرافت برای خروج دام از کشور و رساندن آن به مقصد دارد حدود ۲۵۰۰ راس است اما سهمیه هر متقاضی مثلا حدود ۷۰۰ راس است و همین باعت شده که برای صادر کننده کار توجیه اقتصادی نداشته باشد، زیرا  باید کرایه ۲۵۰۰ راس را  بپردازد.

وی افزود:مسائل و مشکلات موجود را با وزیر جهاد کشاورزی مطرح کردیم و امیدواریم ترتیب اثر داده شود.

به گزارش ایسنا، دادرس در پاسخ به این سوال که چه تعداد دام سبک مازاد در کشور وجود دارد؟ گفت: بر اساس نامه هایی که خردادماه از استان‌های مختلف جمع آوری شد در حال حاضر حدود ۴ میلیون راس دام سبک مازاد در کشور وجود دارد.

کد خبر 460198

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • چرا گوشت گوسفندی ارزان تر از گوساله شد؟

    چرا گوشت گوسفندی ارزان تر از گوساله شد؟

    رصد قیمت در بازار گوشت تهران نشان می دهد قسمت های مختلف گوشت گوسفندی در بازار در محدوده ۶۰ تا ۲۸۳ هزار تومان به فروش می رسد.

  • اولین محموله دام زنده به کویت صادر شد

    اولین محموله دام زنده به کویت صادر شد

    رئیس اتحادیه مرکزی دام سبک خاطر نشان کرد: ظرفیت مراتع به‌شدت کاهش پیدا کرده است و دامدار سبک معمولا در ۵ تا ۶ ماه نخست دام‌شان را برای چرا به مراتع می‌برند اما امسال در فصل‌های بهار و تابستان دامدار مجبور به تغذیه دستی دام شد و از آنجایی‌که هزینه تغذیه بالاست دامدار دام‌اش را به کشتارگاه می‌فرستد.

  • مرغ زیر ۵۰ هزار تومان رسید

    مرغ زیر ۵۰ هزار تومان رسید

    معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام کشور از توزیع گوشت مرغ منجمد بدون هیچ محدودیتی در بازار خبرداد و گفت: ذخایر گوشت مرغ کشور از شرایط مطلوبی برخوردار است.

  • چرا سرانه مصرف محصولات پروتئینی پایین آمد؟

    چرا سرانه مصرف محصولات پروتئینی پایین آمد؟

    با اصلاح نظام یارانه، سرانه مصرف محصولات پروتئینی کاهش داشته که به گفته معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد، این افت تقاضا می‌تواند با تخصیص کالابرگ الکترونیکی جبران شود.

  • بدعهدی دولت سیزدهم در برابر دامداران

    بدعهدی دولت سیزدهم در برابر دامداران

    تصمیم یک‌شبه دولت سیزدهم برای افزایش شش برابری قیمت نهاده‌های دامی موج جدیدی از ورشکستگی دامداران را در اولین سال فعالیت دولت رئیسی ایجاد کرد. حال فعالان این صنعت از بدعهدی دولت در تسویه مطالبات ۸۰۰۰ میلیارد تومانی خبر می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =