۵ آجیل که جایگزین مناسبی برای بادام هندی پر کالری هستند

بادام هندی را دوست دارید اما از ویژگی های غیرجذاب آنها می ترسید؟ بادام هندی به دلیل محتوای کالری بالایی که دارد برای افرادی که سعی در کنترل وزن خود دارند یا آن را از دست می دهند بسیار عالی نیستند.

صدای بورس - مهراز حبیبی؛ آنها حاوی مقدار قابل توجهی اگزالات هستند که در صورت مصرف زیاد باعث ایجاد سنگ کلیه می شود. بنابراین نظارت بر میزان مصرف بادام هندی بسیار مهم است. مصرف روزانه بیش از یک اونس ممکن است بیش از حد باشد.

از آنجایی که کلسیم ممکن است جذب اگزالات را کاهش دهد، خوردن آن با شیر ممکن است مفید باشد. با این حال، اگر به‌دنبال جایگزین‌های سالم برای بادام هندی هستید، در اینجا ۵ آجیل وجود دارد که می‌توانید آن را بخورید!

پسته

پسته در دستور العمل های مختلف جایگزین بسیار خوبی برای بادام هندی است. در میان قدیمی ترین آجیل ها، آنها منحصر به فرد، سبز رنگ و کمی شیرین هستند. پسته علاوه بر فواید بی شماری که برای سلامتی دارد، ممکن است یک سبک زندگی فعال را ترویج کند و به کاهش خطر بیماری های مرتبط با تغذیه کمک کند. آنها یکی از معدود غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان هستند که پروتئین کاملی با تمام ۹ اسید آمینه هستند که به ضد پیری، سلامت ذهنی و جسمی کمک می کند و پوست و مو را بهتر می کند. پسته آمریکایی بهترین پروتئین کامل گیاهی است که نیازهای غذایی فرد را برآورده می کند. به عنوان یک میان وعده، پسته راهی عالی برای تامین انرژی و مواد مغذی بدن است.

بادام

در غذاها و دستور العمل های مختلف، بادام به دلیل تنوع و ارزش غذایی می تواند جایگزین بسیار خوبی برای بادام هندی باشد. مواد مغذی موجود در بادام ممکن است از سرطان جلوگیری کند، استخوان ها را تثبیت کند، سلامت قلب را تقویت کند و موارد دیگر. بادام ها طعم کمی شیرین و آجیلی دارند و آنها را به گزینه ای عالی برای بسیاری از غذاهای آشپزی تبدیل می کند. آنها طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری را فراهم می کنند و می توانند منبع خوبی از پروتئین برای افرادی باشند که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کنند.

گردو

گردو، آجیل درختی با مواد مغذی است که می تواند در دستور العمل های خاصی جایگزین بادام هندی شود. این آجیل سرشار از چربی های امگا ۳ است که همچنین حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به اکثر مواد غذایی دیگر است. گردو ممکن است برای سلامت مغز مفید باشد و خطر بیماری قلبی و سرطان را کاهش دهد. طعم آن در مقایسه با بادام هندی واقعاً زمینی تر و سطحی غیرمنتظره تر است. آنها می توانند ترد را به غذاهای مختلف مانند پاستا، جو صبحانه، سوپ و سالاد اضافه کنند.

آجیل کاج

آجیل کاج به طور محکم با بادام هندی متصل می شود و باعث می شود آجیل کاج جایگزینی باورنکردنی برای بادام هندی شود. این دو تا حدودی طعم شیرینی دارند، بنابراین می توانند به خوبی جایگزین یکدیگر شوند. آنها سالم و مغذی با چربی های غنی هستند. چربی های غیراشباع موجود در آجیل کاج حاوی اسید لینولئیک و اسید پینولنیک هستند که هر دو در فشار خون، کاهش وزن و زخم معده مورد بررسی قرار می گیرند.

فندق

فندق ها دارای مواد پرچرب هستند. علاوه بر این برای طعم ملایم و شیرین خود که شبیه بادام هندی است، شناخته شده است. فندق دارای مواد مغذی ضروری است و به دلیل فواید سلامتی مختلف محبوب است. این به حمایت از سلامت روده، سطح قند خون، ایمنی کلی و غیره کمک می کند. آنها همچنین در شیرینی پزی برای تهیه شکلات، ترافل و سایر محصولات استفاده می شوند.

کد خبر 475861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =