پذیره‌نویسی یک صندوق اهرمی جدید در بازار سرمایه

مدیرعامل گروه مالی فیروزه از پذیره‌نویسی صندوق اهرمی فیروزه طی هفته‌های آتی خبر داد.

به گزارش صدای بورس، رامین ربیعی با بیان اینکه گروه مالی فیروزه به عنوان اولین و بزرگترین سرمایه‌گذار خارجی بورس تهران فعالیت خود را ۱۸ سال پیش آغاز کرد، گفت: رسالت اولیه گروه مالی فیروزه در ابتدا جذب سرمایه‌های بین‌المللی و خارجی برای بازار سرمایه بود، اما از اوایل دهه ۹۰ و با شروع تحریم‌ها فعالیت خود را در بازار سرمایه ایران به صورت گسترده‌تری ادامه داد و در همین راستا صندوق سرمایه‌گذاری فیروزه که یکی از قدیمی‌ترین‌های بازار سرمایه است را تأسیس کرد.

وی افزود: این صندوق در ۱۳ سال سابقه فعالیت خود، سوددهی بالای ۲۰۰ برابری به ریال و سه و نیم برابری به دلار داده است. به عبارتی، در دوره‌ای که دلار ۱۰۰۰ تومان بوده است، اگر کسی در این صندوق سرمایه‌گذاری می‌کرد، امروز که دلار ۵۰ هزار تومان است، دارایی‌اش سه و نیم برابر می‌شد.

ربیعی با بیان اینکه گروه مالی فیروزه مالک کارگزاری فیروزه آسیا به عنوان یکی از بیست کارگزاری برتر کشور است، تصریح کرد: شرکت سبدگردان فیروزه نیز با برخورداری از انواع و اقسام صندوق‌ها، اولین صندوق شاخص قابل معامله در بازار سرمایه ایران را تأسیس کرد که یک صندوق موفق درآمد ثابت با سود ۲۷ و نیم درصد یعنی بالاتر از سود سپرده بانکی است.

وی خاطرنشان کرد: صندوق دریا نیز یک صندوق جدید سهامی است که حدود شش ماه پیش راه‌اندازی شد و در همین شش ماه ۴۰ درصد بازدهی داشته است که بالاتر از شاخص بورس است.

مدیرعامل گروه مالی فیروزه در ادامه، با بیان اینکه گروه مالی فیروزه دارای دو بازوی خدمات مالی و سرمایه‌گذاری است، اظهار داشت: بازوی خدمت مالی شامل کارگزاری، سبدها و صندوق‌ها و بازوی دیگر سرمایه‌گذاری است که به صورت مستقیم انجام می‌شود.

ربیعی در مورد طرح‌های توسعه‌ای گروه مالی فیروزه نیز گفت: فراهم کردن زمینه لازم جهت ارائه خدمات مالی به مردم ایران و دسترسی آسان به این خدمات از مهم‌ترین اهداف این گروه مالی است که اجرای آن مستلزم توسعه و تنوع ابزارهای جدید مالی است.

وی افزود: در تلاش هستیم تا شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم که در آینده همه مردم بتوانند از طریق یک آپ یا پلتفرم به تمامی خدمات مالی همچون بورس، سرمایه‌گذاری، سپرده بانکی، بیمه، لیزینگ، دریافت تسهیلات بانکی، خدمات پرداخت و... دسترسی آسان داشته باشند.

ربیعی در پایان سخنان خود در مورد روند بازار سرمایه تا پایان سال نیز تصریح کرد: بررسی این موضوع نیازمند بررسی شاخص‌های کلان اقتصادی همچون نرخ ارز و مذاکرات دیپلماتیک است، اما با در نظر گرفتن همین مفروضات کنونی، دولت به علت کسری بودجه تا پایان سال احتمالاً با یکسری مشکلات ارزی مواجه می‌شود که به دنبال جهش ارز، بازار سرمایه هم رشد خواهد کرد، زیرا حاشیه سود شرکت‌ها رشد می‌کند.

کد خبر 476723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =