بررسی عملکرد صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی

مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، با حضور در دیوان محاسبات کشور، گزارشی از فعالیت‌های شرکت متبوعشان ارائه دادند.

به گزارش صدای بورس، در این جلسه که با حضور دادستان، معاونین فنی و حسابرسی و جمعی از حسابرسان و مدیران کل دیوان محاسبات همراه بود، محسن برزوزاده معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با اشاره به تعداد ۱۷۱ صندوق زیرمجموعه شرکت مذکور، اظهار داشت: طبق اساسنامه شرکت باید مشخص شود که ضرورت ایجاد این تعداد از صندوق های زیرمجموعه چیست؟

وی در ادامه تاکید کرد: صورت های مالی شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی، نشان می دهند که فعالیت های صورت گرفته بیش از آنکه در بخش توسعه کشاورزی باشد، در حیطه بانکداری طبقه بندی می شود که نیاز است تا در این خصوص اقدامات اصلاحی لازم صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه باید درباره حساب های بانکی این شرکت صددرصد دولتی، شفاف سازی شود، گفت: لازم است تا از موازی کاری با سایر بخش ها شدیداً پرهیز شود چراکه بسیاری از اقدامات مطالعاتی و پژوهشی که در «شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی» صورت می گیرد، تشابه زیادی با حیطه وظایف و اختیارات «سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی» دارد.

در ادامه این جلسه، "عوض علیزاده مقدم" مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی، با قدردانی از پیگیری های دیوان محاسبات کشور در زمینه استقرار انضباط مالی در دستگاه های کشور، بیان داشت: نگرش ما به دستگاه های نظارتی از جمله دیوان محاسبات کشور، از جنس پشتیبانی و همیاری است تا به فضل الهی در سال جاری که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر انقلاب مزین شده است، بتوانیم مسیر را برای حضور اثربخش مردم در بخش کشاورزی هموار کنیم.

وی با اشاره به سهم ناچیز ۴ درصدی بخش کشاورزی از کل سرمایه گذاری های کشور، گفت: مواردی مثل «ناکافی بودن حجم اعتبارات»، «تشریفات دست و پاگیر اخذ وام» و «نوسانات شدید نرخ سود بانکی» از جمله مشکلاتی است که در حوزه تامین مالی بخش کشاورزی وجود دارد و باید برای رفع آنها چاره اندیشی کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور،علیزاده مقدم در پایان با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از مهمترین و حساس ترین بخش ها در کشور است، افزود: وجود بیش از ۵ میلیون بهره بردار مستقیم، دارا بودن سهم ۱۳ درصدی از تولید ناخالص داخلی و تولید سالانه ۱۳۰ میلیون تن محصولات، باعث شده تا توجه بیش از پیش به این حوزه از اهمیتی مضاعف برخوردار باشد

کد خبر 495179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =