صورتهای مالی ایران خودرو از بازگشت این خودروساز به ریل صعودی تولید خبر میدهد.
به گزارش صدایبورس، ایران خودروییها در مهر ۱۴۰۳ بیش از ۴۵ هزار دستگاه از محصولات خود را تولید کردند.
بررسی صورتهای مالی این خودروساز نشان میدهد این تیراژ تولید بعد از تولید خرداد سال جاری در جایگاه دوم جدول رده بندی تولید ماهانه قرار میگیرد. آبیهای جاده مخصوص در خرداد امسال در مجموع حدود ۵۱ هزار دستگاه از محصولات حاضر در سبد محصولاتی خود را تکمیل کرده بودند.
ایران خودروییها در بهار ۱۴۰۳ حدود ۱۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع محصولات خود را در خطوط تولید تکمیل کردند. وضعیت تولید آبیهای جاده مخصوص نشان میدهد آنها در تابستان سال جاری با رشدی اندک توانستند تیراژ تولید خود را به حوالی ۱۱۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه برساند. بنابراین شاهد هستیم که تابستان ۱۴۰۳ به نسبت بهار امسال از رشد حدود ۰.۵ درصدی برخوردار بوده است.
رشد بسیار اندک تابستان سال جاری نسبت به بهار ۱۴۰۳ در کنار اخباری در ارتباط با افزایش زیان انباشته ایران خودرو و همچنین قد کشیدن بدهی شرکتهای خودروساز به قطعهسازان که -هشدار مدیران قطعهساز مبنی بر ناتوانی آنها برای تامین به موقع قطعات مورد نیاز خودروسازان را در پی داشت- سبب شد تا متقاضیان خودرو به خصوص برندگان قرعه کشی جدیدترین طرح فروش ایران خودرو نگران شوند که این خودروساز نتواند در موعد مقرر به تعهدات خود عمل کند. اما انتشار صورت مالی خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص مربوط به مهر ۱۴۰۳ تا حدی متقاضیان محصولات ایران خودرو و همچنین برندگان طرح فروش این خودروساز را که در شهریور سال جاری برگزار شد، امیدوار کرد. به گزارش اقتصادنیوز، به تعبیر دیگر انتشار صورت مالی اولین ماه از فصل پاییز امسال باعث شد تا اشک شوق در چشمان متقاضیان و برندگان محصولات ایران خودرو حلقه بزند.
ایران خودرو با انتشار صورت مالی اولین ماه تابستان ۱۴۰۳ خبر خوبی را به بازار مخابره کرد.
براساس اعلام آبیهای جاده مخصوص موعد تحویل محصولاتی که به صورت فروش فوقالعاده در آخرین طرح فروش گسترده این خودروساز در شهریور امسال عرضه شد، انتهای پاییز سال جاری اعلام شده است. تولید بیش از ۴۵ هزار دستگاهی محصولات ایران خودرو در مهر امسال این نوید را به برندگان طرح فروش فوق العاده میدهد که این خودروساز در ادامه سومین فصل سال ۱۴۰۳ با تداوم رشد تولید ماهانه بتواند در پایان پاییز به تمام تعهداتی که از مسیر جدیدترین طرح فروش فوق العاده در شهریور امسال ایجاد شد، عمل کند.
چنانچه ایران خودروییها بتوانند مجوز افزایش قیمت را برای محصولات خود از سیاست گذار خودرویی دریافت کنند، سوخت لازم برای تدوام رشد نمودار تولید در ماه های باقی مانده تا پایان سال جاری را به دست میآوردند و به گونهای کم کاری در نیمه اول امسال در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ جبران خواهد شد.
باید منتظر ماند و دید مجوز افزایش قیمت چه زمانی به آدرس خودروساران پُست میشود و در صورتی که این اتفاق نیفتاد مدیران خودروساز چه تدبیری برای افزایش تولید و عمل به تعهدات خود به کار میبندند.
۱۱۰ کارگزاری در بازار بهصورت رسمی ثبت شدهاند و این شرکتها در حال رقابتی شدید با یکدیگر هستند تا سود بیشتری کسب کنند. این صنعت که منبع اصلی درآمدشان از کارمزد گرفتن است در این روزها حال خوشی ندارد .
نظر شما