بازدهی ۳۷ درصدی صندوق بازارگردانی کوشا الگوریتم

گروه خدمات بازار سرمایه الگوریتم حدود ۱۴ سال پیش، دور هم جمع شدند و مدیریت بخشی از سبد سهام گروه خوارزمی را به‌ دست گرفتند.

به گزارش صدای بورس،گروه خدمات بازار سرمایه الگوریتم حدود ۱۴ سال پیش، دور هم جمع شدند و مدیریت بخشی از سبد سهام گروه خوارزمی را به‌ دست گرفتند. در سال ۱۳۹۶ تصمیم گرفتند که در راستای توسعه دامنه فعالیت و خدمات خود، شرکت سبدگردان الگوریتم را تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار تأسیس کنند و اینگونه شد که از تیرماه ۱۳۹۷ فعالیت خود را رسماً آغاز کردند. در حال حاضر، این شرکت مدیریت شش صندوق سرمایه‌گذاری متنوع را برعهده دارد که در ادامه ضمن معرفی آن‌ها مروری بر عملکرد آن‌ها نیز خواهیم داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری مانا الگوریتم
مردادماه ۱۳۹۰، صندوق مانا الگوریتم با هدف جذب سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر، فعالیت خود را در گروه صندوق‌های سهامی آغاز کرد. خالص ارزش دارایی‌های صندوق، با رشدی ۱۷ درصدی در یک‌سال گذشته، اکنون در مرز ۸۵۰۰ میلیارد ریال قرار دارد و مدیران صندوق تمام این دارایی را به بازار سهام و در صدر آن گروه‌های «محصولات شیمیایی»، «فلزات اساسی» و «سیمان، آهک و گچ» اختصاص داده‌اند. این صندوق سهامی در ۳۶۵ روز اخیر بازدهی حدود ۲۴ درصدی داشته و در افقی بلندمدت (از ابتدای تأسیس تاکنون)، بازدهی مرکبِ ۱۰ هزار و ۲۸۷ درصدی محقق ساخته است.

صندوق اختصاصی بازارگردانی کوشا الگوریتم
خالص ارزش دارایی‌های صندوق اختصاصی بازارگردانی کوشا الگوریتم در یک‌سال گذشته با رشد ۲۱ درصدی، از مرز ۴۴۰۰ میلیارد ریال نیز فراتر است. بعد از گروه «سرمایه‌گذاری‌ها»، این صندوق بیشترین فعالیت بازارگردانی را در گروه «مواد و محصولات دارویی» انجام می‌دهد و بازدهی ۳۷ درصدی در ۱۲ ماه اخیر داشته است.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت
صندوق دارا الگوریتم در مهرماه ۱۳۹۸ و با هدف جذب سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز تأسیس شد. دارا الگوریتم با خالص ارزش دارایی‌های ۱۳۲۲۸ میلیارد ریالی‌اش، بزرگ‌ترین صندوق شرکت سبدگردان الگوریتم محسوب می‌شود. با توجه به ماهیت ریسک‌گریزِ صندوق‌های با درآمد ثابت، بازار سهام تنها سهمی ۱۴ درصدی از پرتفوی صندوق دارد و عمده سهم پرتفوی آن، با ۵۱ و ۳۵ درصد به ترتیب به بازار بدهی و سپرده بانکی اختصاص دارد. صندوق دارا الگوریتم با کسب بازدهی حدود ۳۱ درصدی در یک‌سال گذشته، عملکرد بسار خوبی داشته و نسبت به سپرده‌گذاری در بانک و بسیاری از صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت بازار، سودآورتر بوده است. سبدگردان الگوریتم در فروردین‌ماه ۱۴۰۲ صندوق با درآمد ثابت دیگری با نام راسا الگوریتم تأسیس کرد. مدیران این صندوق با اختصاص سهمی ۵۸ و ۲۳ درصدی از خالص ارزش دارایی‌های ۸۵۶ میلیارد ریالی آن به اوراق بدهی و سپرده بانکی، حدود ۲۶ درصد بازدهی در ۱۲ ماه اخیر کسب کرده‌اند.

صندوق‌های جسورانه
سبدگردان الگوریتم همچنین مدیریت دو صندوق جسورانه «پویا الگوریتم» و «رشد یکم پیشگام» را نیز برعهده دارد که برای سرمایه‌گذاری بسیار ریسک‌پذیر گزینه‌های جذابی خواهند بود. سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها نیازمند ریسک‌پذیر بالا و صبر زیاد برای به ثمر رسیدن پروژه‌هاست. صندوق پویا الگوریتم از ابتدای فعالیت تا کنون، طی حدود چهار سال بازدهی ۲۸۰ درصدی داشته است. در جدول مشروح عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت شرکت سبدگردان الگوریتم را مشاهده می‌کنید.

بازدهی ۳۷ درصدی صندوق بازارگردانی کوشا الگوریتم

شماره ۵۷۵ هفته نامه اطلاعات بورس

کد خبر 514148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =