به گفته او، در حال حاضر عرضه زعفران در بازارهای هدف به نسبت سال های قبل ارزانتر عرضه می شود که این معضل بزرگی است و به رغم زحمات فراوان، خریداران خارجی به نسبت ۲۰ سال پیش زعفران ارزانتر می خرند که این معضل باید حل کرد تا خریداران خارجی ارزس واقعی محصول را بپردازند.
حسینی حداقل قیمت زعفران را ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان و حداکثر ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: زعفران صادراتی در بازارهای هدف کمتر از ۲ هزار دلار نباید عرضه شود که متاسفانه اکنون یک دوم این قیمت عرضه می شود که بی عدالتی در بازارهای دنیا محسوب می شود. براین اساس خریدارانخارجی با پول کمتر دسترنج ما را خریداری می کنند.
عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: با توجه به رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی تولید زعفران انتظار می رود که به همان نسبت رشد صادرات زعفران داشته باشیم که تاکنون محقق نشده است، درحالیکه امسال باید ۳۰۰ تن از زعفران تولیدی را صادر کنیم. حال انتظار می رود شرایطی فراهم شود که این امر محقق شود و ۳۰۰ تن زعفران با ارزش واقعی صادر شود که این میزان صادرات باید ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری داشته باشد.
او گفت: در حال حاضر با قاچاق زعفران ارزش واقعی صادرات نصیبمان نمی شود و تنها صادرات از طریق مراجع رسمی در راستای حفظ منافع ملی باید صادر شود کهمتاسفانه بخش عمده زعفران قاچاق می شود که این امر موجب شده تا به همان نسبت از صادرات رسمی کاسته شود.
مدیریت دارایی یکی از ارکان اصلی در حفظ و رشد سرمایههاست که به طور مستقیم بر عملکرد مالی فردی و سازمانی تاثیر میگذارد. این فرایند نه تنها به معنای شناسایی و تخصیص منابع مالی به سرمایهگذاریهای مختلف است، بلکه شامل برنامهریزی بلندمدت برای حفظ و افزایش ارزش این داراییها نیز میشود.
نظر شما