آخرین قیمت اقلام خوراکی بعد از آزادسازی

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران قیمت برنج خارجی را از ۲۴ تا ۳۷ هزار تومان و نرخ برنج ایرانی را از ۶۰ هزار تا ۱۱۰ هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش صدای بورس، قاسمعلی حسنی ، درباره وضعیت بازار مواد غذایی اظهار داشت: در حال حاضر بازار شرایط ثبات و آرامش را می‌گذراند، و جنب و جوش خرید مردم بعد از آزادسازی قیمت‌ها را شاهد نیستیم.

وی افزود: اکنون مدیریت مصرف را از سوی مصرف‌کنندگان شاهدیم و از خریدهای کاذب کم شده و بازار روال عادی خود را طی می‌کند.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره مشاهداتی در زمینه افزایش قیمت روغن تاکید کرد: بعد از آزادسازی قیمت‌ها روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اشباع شده و مشکلی بابت تامین و توزیع نیست و قیمت‌ها نیز تغییری نکرده است.


بیشتر بخوانید: احتکار علت اختلال در بازار روغن


وی درباره آخرین وضعیت قیمت برخی اقلام نیز گفت: نرخ اقلام اساسی بر اساس قیمت مصرف‌کننده است که دولت تعیین کرده است، در حال حاضر قیمت هر کیلو شکر ۱۸۱۰۰ هزار تومان تعیین شده و به نرخ ۱۹۵۰۰ تومان به صورت عمده خرید و فروش می‌شود و در بخش خرد هم نرخ آن ۲۰۵۰۰ تومان است.

حسنی با بیان اینکه قیمت روغن با همان نرخ مصرف‌کننده که دولت تعیین کرده به فروش می‌رسد، افزود: بنکداران هیچ دخل و تصرفی روی نرخ آن ندارند.

وی قیمت برنج خارجی را از ۲۴ تا ۳۷ هزار تومان و نرخ برنج ایرانی را از ۶۰ هزار تا ۱۱۰ هزار تومان اعلام کرد.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی همچنین گفت: حبوبات هم در فصل تابستان و گرما مصرف ندارد از ۱۵ مهر بازار داغی خواهد داشت.

وی درباره وضعیت اقلامی که مواد اولیه‌شان وارداتی است گفت: جنگ اوکراین بسیاری از اقلام را تحت‌تاثیر قرار داده و اکنون تمام دنیا در شرایط مشابه ما به سر می‌برند که با مدیریت منابع و مصارف از سوی دولت و مصرف‌کنندگان از این مرحله عبور خواهیم کرد.

حسنی در مقایسه روند تغییر قیمت‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیان داشت: مثلا در مورد قیمت شکر از ۱۱۵۰۰ تومان اواخر خرداد پارسال به ۱۸۱۰۰ تومان در سال جاری رسیده‌ایم که ۶۶۰۰ تومان افزایش را نشان می‌دهد.

به گزارش ایلنا وی درباره نوسان در تقاضا نیز خاطرنشان کرد: تقاضا و مصرف سر جای خود است و تغییری نکرده و فقط از اسراف و ریخت و پاش‌ها کم شده، درواقع مصرف نظام‌مند می‌شود.

کد خبر 454144

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • کوچ تولیدکنندگان ایرانی به عراق

    کوچ تولیدکنندگان ایرانی به عراق

    در روزهای اخیر خبر رسید که برخی از دامداران، مرغداران و پرورش‌دهندگان ماهی در ایران، به عراق کوچ کرده اند تا تولید را در این کشور ادامه بدهند.

  • ریسک تورم دوبرابر شد

    تحلیلگران گولدمن ساکس:

    ریسک تورم دوبرابر شد

    فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را ۰.۷۵ درصد افزایش داد که بیشترین میزان افزایش از سال ۱۹۹۴ تاکنون است. این اقدام احتمال وقوع رکود در بزرگترین اقتصاد جهان را افزایش داده است.

  • پیش بینی خرید میوه به صورت دانه ای/ کاهش ۳۰ درصدی مصرف میوه در هفته گذشته

    پیش بینی خرید میوه به صورت دانه ای/ کاهش ۳۰ درصدی مصرف میوه در هفته گذشته

    نائب رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی گفت: کاهش درآمد سرانه تورم ناشی از مواد غذایی باعث شده مصرف سرانه میوه در کشور کاهش یابد و پیش بینی می شود در آینده مردم مانند کشورهای اروپایی میوه را به صورت دانه ای خرید کنند

  • جزئیات قیمت کالاهای اساسی خانوار

    جزئیات قیمت کالاهای اساسی خانوار

    بررسی وضعیت قیمت کالاهای اساسی و اقلام ضروری خانوار در هفته اول تیرماه حاکی از ثبات نسبی قیمت‌ها نسبت به هفته گذشته است.

  • جزئیات کارت نان چیست؟

    جزئیات کارت نان چیست؟

    معاون وزیر جهادکشاورزی ضمن تشریح جزئیات طرح هوشمندسازی نان در زمینه نهاده‌های معوقه تولیدکنندگان گفت که به زودی این نهاده‌ها تحویل داده خواهد شد.

  • برنج گرانتر می شود

    برنج گرانتر می شود

    رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: احتمال افزایش مصرف برنج در ماه‌های پیشرو وجود دارد چراکه برگزاری مراسم محرم آزاد شده و از سوی دیگر حجاج بعد از بازگشت از مکه مهمانی می‌دهند از این‌رو افزایش مصرف برنج حتمی است.

  • آمریکا روی قیمت نفت روسیه دست گذاشت

    آمریکا روی قیمت نفت روسیه دست گذاشت

    آمریکا سرگرم مذاکره با کانادا و هم‌پیمانان دیگرش برای محدود کردن درآمد انرژی مسکو از طریق اعمال سقف قیمت روی نفت روسیه است.

  • ترفندی که از کودکان کار به سالمندان نیازمند رسید

    ترفندی که از کودکان کار به سالمندان نیازمند رسید

    در گذشته کودکان کار از مردم درخواست می‌کردند برایشان از سوپر مارکت کیک و شیر و بیسکوییت بخرند، اما حالا هم نوع درخواست‌ها تغییر کرده است، هم سن و سال‌ها، زنان و مردان مسن درخواست‌هایشان را مطرح می‌کنند و روغن و تن ماهی و ماکارونی می‌خرند.

  • پایان خریدهای هیجانی در بازار مواد غذایی

    پایان خریدهای هیجانی در بازار مواد غذایی

    با حذف ارز ترجیحی و هدفمندسازی یارانه‌ها از اردیبهشت قیمت بیشتر کالاهای اساسی بالا رفته و تقاضا را در بازار دچار تغییراتی کرده است. فروشنده‌ها از پایان خریدهای هیجانی و انبوه می‌گویند و معتقدند تغییرات قیمت کالاها باعث شده مردم خرید و مصرف خود را مدیریت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =