افزایش کیفیت فرآورده‌های نفتی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری

طبق اعلام شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی T با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ میلیارد دلاری در بخش تولید، انتقال توزیع فراورده های نفتی و ایجاد ارزش افزوده میزان آلاینده گوگرد در بنزین از ۱۰۰۰ به ۵۰ پی‌پی‌ام کاهش و عدد اکتان بخش عمده‌ای از بنزین تولیدی کشور از ۸۷ به ۹۱ فزایش یافته است.

به گزارش صدای بورس، در حال حاضر با استمرار تولید روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر نفت‌گاز، نزدیک به ۵۰ درصد تولید این سوخت راهبردی در خودروهای سنگین با استاندارد یورو ۴ توزیع می‌شود که میزان گوگرد آن از ۱۰۰۰۰ پی‌پی‌ام به کمتر از ۵۰ پی‌پی‌ام رسیده و تولید، انتقال و توزیع می شود.

در سال‌های اخیر روزانه ۱۰۰۰ تن سوخت پاک نفت کوره کم گوگرد با استاندارد های روز دنیا جهت ارائه به ناوگان حمل و نقل کشتیرانی تولید می‌شود که در بین کشورهای منطقه منحصربفرد و با استاندارد های روز دنیا است. تولید این کالای راهبردی با ایجاد ارزش افزوده از وابستگی و خروج ارز جلوگیری کرده و کشتی های عظیم باربری با استفاده از این سوخت پاک در سراسر بنادر تجاری جهان بدون محدودیت آلایندگی ناشی از سوخت و جلوگیری ازهزینه های گزاف در حمل و نقل در رفت آمد هستند.

به گزارش ایسنا,در ادامه مسیر از سوخت محوری به سود محوری واحد گوگرد زدایی شرکت پالایش نفت اصفهان با اجرای طرح بزرگ محیط زیستی تصفیه گازوییل شرکت پالایش نفت و با هدف تولید گازوییل یورو ۵ به میزان متوسط روزانه ۱۶ میلیون لیتر تولید و حدود ۳۰۰ تن از گوگرد گازوییل تولیدی پالایشگاه حذف خواهد شد.

پالایشگاه اصفهان با احداث واحد های یوتیلیتی و آفسایت جهت ارتقا کیفیت محصولات پالایشگاه، پالایشگاه آبادان با طرح توسعه و تثبیت ظرفیت این پالایشگاه با هدف تثبیت ظرفیت پالایشی در ۳۶۰ هزار بشکه در روز و کاهش حدود ۲۰ درصدی تولید نفت کوره، پالایشگاه تبریز با طرح توسعه و افزایش روزانه ۱۵۰۰۰ بشکه ظرفیت تولید گازوییل با استاندارد یورو ۵ و پالایشگاه ستاره خلیج فارس با راه اندازی واحد گوگردزدایی نفت گاز با هدف ارتقا استاندارد آن به یور ۵ تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران برای ارتقا استاندارد سوخت در کشور طرح های در دست ساخت را بصورت پیوسته کنترل و پایش می‌کند. در پالایشگاه های اصفهان با گوگرد زدایی نفت کوره به میزان ۳۰۰ هزار تن در ماه، پالایشگاه شیراز با تولیدروزانه ۱۳۰۰۰ بشکه بنزین یورو ۴، گازوئیل با ظرفیت ۲۰۰۰۰ بشکه در روز، پالایشگاه امام خمینی(ره) با تولید سالانه ۹۵ هزارتن کک سوزنی با هدف کاهش نفت کوره، پالایشگاه بندرعباس با تولید کک اسفنجی به میزان ۳۰۰ هزارتن در سال، پالایشگاه تهران با افزایش تولید بنزین با استاندارد یورو ۵ به میزان ۴۵۰۰۰ بشکه در روز (افزایش بنزین و نفت گاز استاندارد به ترتیب به میزان ۹۵۰۰ و ۱۰۰۰۰ بشکه درروز) با اجرای طرح جامع درپالایشگاه تبریز، و احداث چهار پترو پالایشگاه از طرح های پیش بینی شده جدید با هدف ایجاد و تکمیل زنجیره ارزش را در دارد.

کد خبر 461228

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • قیمت خودرو یکم آبان ۱۴۰۱ / جهش ۹ میلیونی قیمت پژو پارس

    قیمت ها در بازار خودرو با وجود رکود سنگین این بازار هر از گاهی تغییر می کند که به عقیده کارشناسان به عواملی همچون نرخ ارز و همچنین معاملات آن روز بستگی دارد؛ به گونه ای که یک معامله می تواند قیمت خودرو در بازار را تحت تاثیر قرار دهد. امروز هم قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما در کنار قیمت پژو پارس LX افزایش داشت.

  • از ۵۰ سال مسیر اشتباهی تا جایگزین‌هایی برای بنزین

    از ۵۰ سال مسیر اشتباهی تا جایگزین‌هایی برای بنزین

    مدیر عامل اسبق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: ما اکنون لیتری ۴۰۰ تومان برای توزیع نفت‌گاز ۳۰۰ تومانی هزینه می‌کنیم یعنی اگر کسی به رایگان از درب پالایشگاه سوخت را تحویل بگیرد دولت ۱۰۰ تومان درهر لیتر ضرر کمتری متحمل می‌شود. وقتی قیمت ارزان باشد مصرف‌کننده انگیزه‌ای ندارد که مصرف را مدیریت کند، هرچند اکنون اقتصاد ما دیگر تحمل واقعی شدن قیمت را ندارد.

  • موانع سرمایه‌گذاری خارجی در ایران چیست؟

    موانع سرمایه‌گذاری خارجی در ایران چیست؟

    در سال‌های گذشته یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی که دولت‌های مختلف بر آن تاکید داشته‌اند، لزوم جذب سرمایه گذاران جدید بوده، اولویتی که به نظر برای رسیدن به مرحله اجرا، هنوز با ابهاماتی مواجه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =