به گزارش صدای بورس، محمد رسولی، دبیر اولین نشست بررسی بازار مسکن و اثرات اقتصادی اظهار داشت: این نشست در حول سه محور اصلی شامل نقش مسکن در اقتصاد ایران، رکود یا رونق بازار مسکن در اکنون ایران و پیش بینی قیمت و رونق مسکن در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ مورد بررسی علمی قرار خواهد گرفت، که با هماهنگی های انجام شده خلاصه مباحث و نتیجه گیری آن، از طریق دبیرخانه رویداد به دفتر وزیر محترم مسکن و شهرسازی ارسال خواهد شد.
در ادامه هوشنگ طالع، اقتصاددان برجسته بیان داشت: موضوع مسکن و مسایل مرتبط با آن دارای جهات گوناگونی است که همه آنها را باید با هم دید. بسیاری از این گونه مسایل، لزوما اقتصادبنیان نیست و ریشه در جوانب دیگری دارد، از ساختار اداری، سازمانی گرفته تا مسایل گوناگون دیگر.
وی گفت: مجالس قانونگذاری باید از تصویب شتاب زده قوانین خودداری و برای وضع هر مقررهای دقت، مطالعه و تامل کافی کنند.
سعید باقری نیز در این نشست با ارائه نمودارهای اقتصادی به بررسی وضعیت مسکن در ایران پرداخت و با مقایسه آن با چندین کشور مطرح، کشور ایران را مناسب برای این نوع سرمایه گذاری و فعالیت دانست.
این تحلیلگر اقتصادی پیشبینی کرد: بازار مسکن از آبان ماه جاری وارد رونق و شاید افزایش قیمت هم بشود.
در ادامه نیز بهنام ملکی، اقتصاددان به موارد مهمی در حوزه مسکن اشاره کرد و بیان داشت: انتقال پایتخت اداری و قضایی از تهران، توجه جدیتر به آمایش سرزمینی، استفاده درست از نظریات کارشناسان و نخبگان دلسوز، از جمله موارد مهم در موضوع مسکن است .
در این نشست، مجید گودرزی فعال اجتماعی و تحلیلگر اقتصادی با ابراز تاسف از وضعیت مسکن در ایران و فشار زیادی که روی دوش مستاجران است، از رها بودن این بازار و عدم کنترل آن انتقاد کرد.
همچنین عادل بابایی حقوقدان و تحلیلگر اقتصاد از منظر حقوق، اظهار داشت: نمی توان در نسخه نویسی اقتصادی یک بعدی نگریست. بلکه باید دید هر قانون چه تاثیر اقتصادی در پی خواهد داشت. برای بحث مسکن و ارایه پیشنهادات نیز باید به همه تبعات و تاثیرات هر قانون پیشنهادی، در صورت تصویب توجه کرد.
منبع:خبرآنلاین
نظر شما