پیش بینی سود نان برای سال آینده چقدر است؟

اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی عرضه اولیه شرکت شرکت صنایع غذایی رضوی منتشر شد.

به گزارش صدای بورس، شرکت صنایع غذایی رضوی عنوان کرد؛ سود خالص در سال ۱۴۰۳ حدود ۴.۰۰۰ میلیارد ریال است، که با راه اندازی فروشگاه دیگر پیش بینی می شود سود به حدود ۶.۰۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید. همچنین شرکت برنامه هایی جهت صادرات محصولات دارد و تفاهم نامه ای با یکی از شرکتهای عراقی جهت فروش محصولات در این کشور بسته شده است و همچنین صادرات عمده شرکت صنایع غذایی به کشور عراق است و قطعاً به سایر کشورهای حاشیه کشور ایران صادرات خواهد داشت.

شرکت صنایع غذایی رضوی با نماد نان(صنایع غذایی رضوی) در بورس فعالیت دارد؛

به اطلاع می رساند کنفرانس اطلاع رسانی شرکت قبل از عرضه اولیه سهام در تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ برگزار و اهم مطالب مطرح شده به این شرح است.

۱ - چرا سود خالص شش ماهه شرکت صنایع غذایی رضوی نسبت به دوره قبل افزایش زیادی داشته است؟

بدلیل اضافه شدن خطوط تولید کمپوت و کنسرو آبمیوه و رب بوده است که باعث افزایش ارزش افزوده شده و فروش و سودآوری بیشتری به همراه داشته است.

۲ - سود خالص صنایع غذایی رضوی برای سال ۱۴۰۴ چقدر پیش بینی خواهد شد؟

سود خالص در سال ۱۴۰۳ حدود ۴.۰۰۰ میلیارد ریال است، که با راه اندازی فروشگاه دیگر پیش بینی می شود سود به حدود ۶.۰۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید.

۳ - زمان عرضه سهام چه تاریخی است؟
جواب - زمان عرضه سهام بعد از انجام مراحل اداری توسط شرکت محترم فرابورس اعلام خواهد شد.

۴ - میزان فروش ریالی صادرات در سال ۱۴۰۳ چه مبلغی بوده است؟

مبلغ فروش صادراتی در این سال ۵۷۰ میلیارد ریال می باشد.

سوالات جلسه دوم مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸

۱ - آیا شرکت صنایع غذایی رضوی برنامه ای برای افزایش سرمایه دارد؟

هرگونه برنامه افزایش سرمایه در شرکت پس از کسب مجوز از سازمان بورس اوراق بهادار و تصویب توسط مجمع عمومی صاحبان سهام است که اطلاع رسانی در این خصوص به سهامداران محترم از طریق سامانه کدال خواهد بود.

۲ - آیا صادرات محصولات رضوی به غیر از کشور عراق برنامه ای برای صادرات به سایر کشورها هم دارید؟

بله برنامه هایی جهت صادرات محصولات داریم که در این راستا تفاهم نامه ای با یکی از شرکتهای عراقی جهت فروش محصولات در این کشور بسته شده است و همچنین صادرات عمده شرکت صنایع غذایی به کشور عراق میباشد و قطعاً به سایر کشورهای حاشیه کشورایران صادرات داریم و خواهیم داشت.

کد خبر 521102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =