شورای رقابت رکورد افزایش قیمت خودرو را شکست

پیش از این اگر خودروسازان بصورت غیرقانونی اقدام به افزایش قیمت می‌کردند،اکنون با مجوز شورای رقابت به‌راحتی اقدام به گرانی می‌کنند.شورای رقابت با این تعداد تصویب در خصوص افزایش قیمت، رکورد افزایش قیمت در خودروهای داخلی و وارداتی را شکسته است.

به گزارش صدای بورس، شورای رقابت در سال جاری به نهاد تولید مجوز برای گران‌فروشی خودروسازان تبدیل شده و تقریباً هر دو ماه ۳ بار مجوز افزایش قیمت را به خودروسازان داده است.

بررسی مصوبه‌های شورای رقابت نشان می‌دهد که از ابتدای امسال تا هفتم آبان ماه، ۱۲ بار افزایش قیمت خودروهای داخلی و وارداتی به تصویب رسیده است که به صورت میانگین ماهی ۱.۵ مرتبه بوده است.

شورای رقابت با صدور مجوز افزایش قیمت به خودروسازان، اکنون خود عاملی برای گران‌فروشی شده است. پیش از این اگر خودروسازان به صورت غیرقانونی اقدام به افزایش قیمت می‌کردند، اکنون با مجوز شورای رقابت و به راحتی اقدام به گران کردن قیمت‌ها می‌کنند.

شورای رقابت با این تعداد تصویب در خصوص افزایش قیمت، رکورد افزایش قیمت در خودروهای داخلی و وارداتی را شکسته است.

افزایش قیمت‌های خودرو در مصوبه شماره‌های ۵۵۷، ۵۶۶، ۵۷۲، ۵۷۳، ۵۷۴، ۵۸۴، ۶۰۲، ۶۰۷، ۶۱۰، ۶۱۱، ۶۱۴ و ۶۱۵ رقم خورده است.

مصوبه ۵۵۷ شورای رقابت در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ اختصاص به تعیین قیمت خودروهای تولیدی (ایران‌خودرو ـ سایپا) داشت.

همچنین شورای رقابت در اردیبهشت و خردادماه ۴ بار افزایش قیمت خودروها را تصویب کرد، مصوبه ۵۶۶، ۵۷۲، ۵۷۳ و ۵۷۴ شورای رقابت در اردیبهشت و خردادماه امسال برای تعیین قیمت خودروهای مونتاژی و تغییرات قیمت ناشی از تغییرات اجباری و اختیاری خودروهای ایران خودرو بود.

شورای رقابت در مصوبه ۵۸۴ و ۶۰۷ در ۱۷ و ۲۱ تیرماه قیمت خودروهای مونتاژی با صورت‌های مالی جدید و فاقد قیمت و قیمت ۵ محصول سایپا را افزایش داد.

این شورا در مهرماه امسال سه بار افزایش قیمت خودروها را اعلام کرد، مصوبه ۶۰۷، ۶۱۰ و ۶۱۱ در مهرماه به تعیین قیمت خودروهای مونتاژی، خودروهای وارداتی و هشت محصول ایران خودرو اختصاص داشت.

آبان ماه امسال نیز شورای رقابت ۲ با افزایش قیمت خودروهای مونتاژی را تصویب کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 482347

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • دستور جدید مجلس به شورای رقابت

    دستور جدید مجلس به شورای رقابت

    نمایندگان مجلس شورای رقابت را مکلف کردند ظرف سال دوم اجرای برنامه، اقدام لازم برا ی ایجاد حداقل سه نهاد تنظیم گر در حوزه های اولویت دار قانون مذکور به عمل آورد.

  •  افزایش قیمت خودروها در چارچوب قانون

    افزایش قیمت خودروها در چارچوب قانون

    سایپا اعلام کرد: اقدام سایپا در اعمال قیمت خودروها در چارچوب آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو مصوب هیات وزیران و بر اساس مصوبات کارگروه تخصصی خودرو زیر مجموعه شورای رقابت و همچنین سیاست‌گذاری کلان وزارت صمت (سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده) است.

  • در شرایط کنونی آزادسازی واردات لوازم خانگی هوشمندانه نیست

    در شرایط کنونی آزادسازی واردات لوازم خانگی هوشمندانه نیست

    دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در شرایط فعلی با توجه به محدودیت‌های منابع ارزی، آزادسازی واردات و هزینه‌کرد این ارز محدود برای واردات کالای نهایی هوشمندانه نیست، گفت: فعلا باید اجازه دهیم به جای آزادسازی محصول نهایی، مواد اولیه و اجزا و قطعات مورد نیاز تولید لوازم خانگی تسهیل شود؛ اما بعد از مدت محدودی می‌توانیم این حمایت‌ها را به حمایت‌های موثر و منطقی تعرفه‌ای تبدیل کنیم. ​

  • گرانی مسکن مانع خرید کالاهای اساسی خانواده ها شد

    گرانی مسکن مانع خرید کالاهای اساسی خانواده ها شد

    به گواه آمار های رسمی افزایش هزینه خانواده در بخش مسکن منجر به کاهش شدید تقاضا در بازار کالاهای اساسی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =